ناکامی حمله تروریست‌ها به حومه شمالی حماة

ارتش سوریه حملات نیروهای تروریست‌ها به حومه شمالی "حماة" را ناکام گذاشت.
کد خبر: ۸۹۸۱۲۰
| |
3725 بازدید

ارتش سوریه حملات نیروهای تروریست‌ها به حومه شمالی "حماة" را ناکام گذاشت.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نیروهای ارتش سوریه حملات شدید نیروهای هیئت تحریر الشام (جبهه النصره سابق) به شهرک "کفر نبوده" واقع در حومه شمالی "حماة" را ناکام گذاشتند.

در همین راستا، یک منبع میدانی اعلام کرد که نیروهای مسلح تحریر الشام حمله شدیدی به جبهه "کفر نبودة" از سمت روستای "القصابیه" واقع در جنوب شهر ادلب و ناحیه "خان شیخون" در منطقه "معرة النعمان" واقع در حومه ادلب به منظور توقف پیشروی ارتش به سمت این دو شهرک ترتیب دادند.

این منبع همچنین اعلام کرد: نیروهای ارتش سوریه موفق شدند این حملات را ناکام بگذارند و خسارت‌هایی را به این نیروهای مسلح وارد کنند.

ارتش سوریه از زمان آغاز عملیات نظامی گسترده در چارچوب آزادسازی حومه شمالی و شمال غربی حماة موفق شد تعدادی از شهرک‌ها و تپه‌های استراتژیک را باز پس بگیرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت