میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پامپئو: فعالیت‌های ایران در منطقه را زیر نظر داریم

کد خبر: ۸۹۷۱۷۴
| |
5427 بازدید

وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد که فعالیت‌های ایران در منطقه باعث تشدید اوضاع می‌شود و این فعالیت‌ها زیر نظر قرار دارد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه گفت که فعالیت‌های ایران در منطقه را تحت نظر داریم و معتقدیم که این فعالیت‌ها باعث تشدید اوضاع می‌شود.

وزیر امور خارجه آمریکا اضافه کرد: تمامی اقدامات امنیتی لازم برای تضمین گزینه‌های «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای هر اقدام تشدید آمیز احتمالی از سوی ایران را اتخاذ می‌کنیم.

همچنین «پاتریک شاناهان»، سرپرست وزارت دفاع آمریکا روز دوشنبه ضمن تکرار ادعاهای بی‌اساس گفت که از ایران می‌خواهیم تمامی «اقدامات تحریک‌آمیز» را متوقف کند.

وی در توئیتر نوشت اقدام شب گذشته در اعزام ناوگروه رزمی به منطقه استقرار فرماندهی مرکزی آمریکا با تأیید او صورت گرفته است.

او نوشت: «اعلانیه شب گذشته مبنی بر اعزام ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن و یک یگان بمب‌افکن نیروی هوایی آمریکا به منطقه مسئولیت سنت‌کام که من دیروز آن را تأیید کردم اقدامی دوراندیشانه در تغییر وضعیت تجهیزات نظامی، در پاسخ به نشانه‌های وجود یک تهدید باورپذیر نظامی از سوی نیروهای رژیم ایران است.»

از سوی دیگر «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید بامداد دوشنبه در بیانیه‌ای از اقدام تحریک‌آمیز کشورش در اعزام یک ناوگروه رزمی به غرب آسیا خبر داد اما اعلام کرد که کشورش تمایلی برای جنگ با ایران ندارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت