آغاز ثبت‌نام صدور و تمدید پروانه موکب‌های اربعین

کد خبر: ۸۹۶۵۶۳
|
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۳ 04 May 2019
|
3811 بازدید

معاون هماهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات، گفت: همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ثبت‌نام اینترنتی صدور و تمدید پروانه موکب‌های اربعین امسال آغاز می‌شود.

به گزارش مهر، یوسف افضلی، از مکانیزه شدن تحت وب فرآیند ثبت‌نام و صدور پروانه موکب‌ها خبر داد و گفت: درخواست صدور ویزای خادمان اربعین، فرم‌های ویژه ارسال وسایل نقلیه و محموله، جانمایی موکب‌ها، ارائه خدمات زیربنایی آب و برق، واگذاری زمین و سایر خدمات ستاد بازسازی عتبات به موکب‌ها تنها از طریق این سامانه خواهد بود.

وی اظهار داشت: هیئت‌های مذهبی، تشکل‌های مردمی، نهادها و سازمان‌ها و همه متقاضیان برپایی موکب و مدیران موکب‌هایی که در اربعین سال‌های گذشته فعال بودند، باید برای دریافت پروانه جدید یا تمدید آن به نشانی اینترنتی www.mokeb.org مراجعه کنند.

وی افزود: در مرحله اول، متقاضیان اطلاعات و مدارک خواسته شده را در قالب فرم‌های مشخص وارد سامانه می‌کنند که پس از بررسی در هیأت ویژه و تأیید صلاحیت، پروانه موکب‌داری صادر می‌شود.

افضلی ادامه داد: در فاز دوم، موکب‌هایی که پروانه ویژه دریافت کرده‌اند، نسبت به ثبت تقاضا برای دریافت ویزای خادمی، فرم‌های ارسال محموله، تقاضای زمین و....در این سامانه اقدام خواهند کرد.

معاون هماهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات، تصریح کرد: ارائه توصیه‌های ضروری به موکب‌ها و زائران، امکان گزارشگیری و ساماندهی آماری، جلوگیری از هدر رفت منابع، هدایت امکانات به مکان‌های مورد نیاز، اعلام امکانات رفاهی و خدمات هر یک از موکب‌ها و…، از جمله تسهیلات سامانه اینترنتی www.mokeb.org است.

وی با بیان اینکه خدمات خالصانه و سرعت عمل موکب‌های اربعین در حادثه زلزله چند سال پیش کرمانشاه و سیل اخیر نشان داد که این تشکل‌های مردمی و مذهبی یکی از کاراترین نهادهای خدمات‌رسان در مواقع بحرانی هستند افزود: طی بیش از یک ماه فعالیت موکب‌ها، بیش از ۷ میلیون و ۲۵۰ هزار پرس غذا طبخ و بین هموطنان سیل زده و نیروهای امدادی در مناطق بحرانی توزیع شد.

وی با بیان اینکه فعالیت موکب‌ها در استان خوزستان، ایلام، گلستان و کرمانشاه به اتمام رسیده است افزود: بنا بر درخواست مسئولان استانی و هموطنان سیل زده در برخی نقاط استان لرستان، قرار شد تا ۵ موکب متناسب با نیاز در ایام ماه رمضان در این استان همچنان فعال باشد.

افضلی خاطرنشان کرد: هموطنان علاقه‌مند به مشارکت در فیض بازسازی و توسعه حرم‌های مطهر و برپایی کنگره عظیم اربعین می‌توانند کمک‌های نقدی خود را از طریق شماره‌گیری کد دستوری #۲۳۳* (ستاره ۲۳۳ مربع) اهدا کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت