میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رای مثبت به جدایی معاونت «جوانان» از وزارت ورزش

کد خبر: ۸۹۱۷۶۰
| |
5515 بازدید

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از رای مثبت نمایندگان کمیسیون اجتماعی مجلس به طرح جدایی معاونت جوانان از وزارت ورزش خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، امید محدث با بیان اینکه این طرح امروز در کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیونی اصلی مطرح شده و از سوی نمایندگان رأی مثبت گرفت، گفت: در حال حاضر باید منتظر اعلام وقت برای طرح این موضوع در صحن علنی مجلس باشیم.

به گفته وی، پیشنهاد جدایی معاونت جوانان از وزارت ورزش به همراه دو وزارت خانه دیگر پیش از این در قالب یک لایحه از سوی دولت مطرح شده بود که رأی مثبت نمایندگان را به همراه نداشت، به همین دلیل نمایندگان این بار این لایحه را در قالب یک طرح به مجلس ارائه کردند.

محدث با بیان اینکه این طرح هفته گذشته در کمیسیون بهداشت مجلس به عنوان کمیسیون فرعی مطرح شد، اظهار کرد: ما نیز از سوی معاونت جوانان برای دفاع از طرح جدایی این معاونت از وزارت ورزش و جوانان حضور پیدا کردیم و این طرح در آن کمیسیون هم رأی مثبت کسب کرد. طرح مذکور امروز نیز در کمیسیون اجتماعی مطرح شد و با وجود برخی مخالفان، در نهایت رأی مثبت نمایندگان راکسب کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات