بازگشایی جاده گمیشان به آق قلا و گرگان

کد خبر: ۸۸۸۵۹۷
| |
3589 بازدید
فرمانده نیروی زمینی سپاه از بازگشایی جاده گمیشان به آقلا و گرگان در ساعتی پیش خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سردار سرتیپ پاسدار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه امروز (۱۱ فروردین) از بازگشایی جاده گمیشان به آقلا و گرگان خبر داد.

سردار پاکپور گفت: با احداث و نصب ۱۹ پل توسط واحد‌های مهندسی نیروی زمینی سپاه و قرارگاه خاتم الانبیا، ارتباط گمیشان با شهر‌های گرگان، آق قلا و بندر ترکمن برقرار و این شهر از محاصره آب خارج شد.

فرمانده نیروی زمینی سپاه تصریح کرد: با توجه به اینکه مسیر‌ها مسدود بود و مردم با قایق تردد می‌کردند، سپاه نخستین اولویت خود را بازگشایی مسیر‌ها قرار داد که بحمدالله با تلاش و مجاهدت‌های صورت گرفته با احداث ۱۹ پل در کمتر از ۴۸ ساعت مشکل قطع راه ارتباطی مردم گمیشان مرتفع و فرایند امداد و کمک رسانی به هموطنان عزیز ادامه خواهد یافت.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت