میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
جهانگیری:

همکاری مردم در کاهش خسارات سیل تأثیرگذار است

کد خبر: ۸۸۷۸۶۷
| |
2868 بازدید

معاون اول رییس‌جمهور با اشاره به نامگذاری سال جدید تحت عنوان رونق تولید، گفت: دستگاه‌های اقتصادی و به خصوص وزارت صنعت، معدن و تجارت باید با جدیت به دنبال تحقق رونق تولید باشند و در این مسیر نباید فقط متکی به تامین منابع مالی باشند بلکه باید با استفاده از ایده‌های نو، راهکارهایی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی پیدا کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز(سه شنبه) در دیدار نوروزی وزرا، معاونین و مشاورین رییس جمهور و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی ضمن تبریک سال نو و آرزوی توفیق و سلامتی برای ملت ایران ابراز امیدواری کرد، در سال پیش رو با همت و تلاش هرچه بیشتر بتوانیم بخشی از سختی‌ها که مردم در سال 97 به خصوص در بخش اشتغال و معیشت متحمل شدند را جبران کنیم.
معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به تداوم بارش‌ها به خصوص در پایتخت، از مردم سراسر کشور خواست به هشدارها توجه جدی داشته باشند و افزود: همکاری مردم در کاهش خسارات و آثار زیانبار ناشی از سیل بسیار تأثیرگذار است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت