ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نماینده واشنگتن: جدول زمانی برای خروج نیروهای آمریکایی از سوریه وجود ندارد

نماینده ویژه آمریکا در سوریه تأکید کرد که جدول زمانی برای خروج نیروهای آمریکایی از سوریه وجود ندارد.
کد خبر: ۸۸۵۹۱۵
| |
2269 بازدید

نماینده ویژه آمریکا در سوریه تأکید کرد که جدول زمانی برای خروج نیروهای آمریکایی از سوریه وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه اسکای نیوز، جیمز جفری، نماینده ویژه آمریکا در سوریه گفت: جدول زمانی برای عقب‌نشینی نیروهای آمریکایی از سوریه وجود ندارد. ما معتقدیم که داعش بین ۱۵ تا ۲۰ هزار نیرو در عراق و سوریه دارد که بسیاری از آن‌ها عضو باندهای زیرزمینی هستند.

وی افزود: ما از کشورهایی که شهروندانشان عضو داعش بوده و به دست نیروهای سوریه دموکراتیک بازداشت شده‌اند می‌خواهیم این داعشی‌ها را همراه با خانواده‌هایشان تحویل بگیرند و آن‌ها را محاکمه کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا