میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خمس یک تاجر صرف آزادی ۵ زندانی زن شد

کد خبر: ۸۷۸۱۳۵
| |
4446 بازدید
|
۲

ستاد دیه کشور اعلام کرد: تاجر عرب زبان کشورمان با تایید مرجع تقلید خود سهم امام را صرف آزادی ۵ زن محکوم به بدهی مالی کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی ستاد دیه کشور، این نیکوکار با مراجعه حضوری و اختصاص مبلغی معادل ۶۵۰ میلیون ریال زمینه آزادی مددجویانی را از استان‌های البرز، آذربایجان‌غربی، زنجان و اردبیل فراهم کرد.

میانگین حضور این زندانیان نیازمند در حبس ۵ ماه گزارش شده و مجموع بدهی آن‌ها نیز رقمی بالغ بر ۲۵۰ میلیون تومان است که در فرآیند آزادی افراد یاد شده بخشی از محکوم‌ٌبه از سوی شکات خصوصی گذشت شده و تا میزان ۵ درصد آن نیز در قالب آورده مددجویان از اصل بدهی کسر گردیده بود.

سَهم اِمام بخشی از مصرف شش‌گانه خمس است که بسیاری از خیرین خداجو در سال‌های اخیر با تجویز مرجع تقلید خود آن را در راستای اقدامات عام‌المنفعه صرف می‌کنند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۲
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۴
اگر ممکن است نام مرجع تقلید ایشان ذکر شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۴
آفرین. کاش بقیه هم‌خمس می دادن و آن را صرف کارهای خبر مثل رسیدگی به مناطق محروم می کردند
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت