رییس‌جمهور خودخوانده ونزوئلا به دنبال احیای روابط با اسراییل است

در حالیکه ونزوئلا برای اعلام همبستگی با فلسطینیان روابط با اسراییل را قطع کرده است، رییس جمهور خودخوانده ونزوئلا اعلام کرد که به دنبال احیای روابط با این رژیم است.
کد خبر: ۸۷۷۸۱۸
| |
1940 بازدید

در حالیکه ونزوئلا برای اعلام همبستگی با فلسطینیان روابط با اسراییل را قطع کرده است، رییس جمهور خودخوانده ونزوئلا اعلام کرد که به دنبال احیای روابط با این رژیم است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، اسرائیل نیز به همراه آمریکا از رئیس‌جمهور خودخوانده ونزوئلا حمایت خود را اعلام کرده است.

گوایدو اعلام کرد: من بسیار خوشحالم که بگویم روند بهبود و احیای روابط با اسرائیل در صدر اولویت‌ها قرار دارد.

به گفته وی، زمان رسمی از سرگیری روابط و گشایش سفارت ونزوئلا در اسرائیل در زمان مناسب اعلام خواهد شد.

هوگو چاوز، رئیس جمهور پیشین ونزوئلا به خاطر جنگ غزه در حمایت از فلسطینیان روابطش را با اسرائیل قطع کرده بود.

گوآیدو اعلام کرد: جامعه یهودی بسیار فعال و موفق است، آنها کمک بسیار زیادی به جامعه ما کرده‌اند.

اکثر کشورهای غربی از جمله آمریکا گوآیدو را به عنوان "رئیس‌جمهوری موقت" ونزوئلا به رسمیت شناختند اما مادورو از حمایت کشورهای قدرتمندی مثل روسیه، چین و همچنین ارتش کشورش برخوردار است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار