توقیف 14 کشتی صید ترال توسط سپاه در جاسک

کد خبر: ۸۷۷۵۲۴
| |
10299 بازدید

پایگاه امامت نیروی دریایی سپاه در آبهای بندر جاسک 14 فروند کشتی صیادی ترال چینی و ایرانی را توقیف کرده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، نیروی دریایی سپاه تعداد 14 فروند کشتی صیادی ترال چینی و ایرانی را توقیف کرده است. پنج روز پیشتر، سردار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه دستور برخورد جدی با کشتی های صیادی صنعتی که در محدوده غیر مجاز اقدام به صید می نمایند را صادر نموده بود.

مدت 10 سال است که بیش از صد کشتی صیادی صنعتی با مجوز سازمان شیلات جهت بهره برداری از گونه خاصی از ماهیان به نام فانوس ماهی در دریای عمان و خلیج فارس حضور دارند. ولی متاسفانه عمدتا به دلیل سودجویی بیشتر از حق خود، اقدام به صید ماهیان و آبزیان دیگر می نمایند. این امر باعث آسیب جدی به منابع آبی و دریایی شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت