آمریکا از برزیل خواست تعرفه بر صادرات اتانول را بردارد

کد خبر: ۸۷۶۷۱۸
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۷ 08 February 2019
|
3667 بازدید

یک مقام ارشد وزارت کشاورزی آمریکا، چهارشنبه شب اعلام کرد که واشنگتن از برزیل خواسته تا تعرفه‌های خود بر صادرات اتانول این کشور را حذف کند.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، یک مقام ارشد وزارت کشاورزی آمریکا، چهارشنبه شب اعلام کرد که واشنگتن از برزیل خواسته تا تعرفه‌های خود بر صادرات اتانول این کشور را حذف کند.

تد مک‌کینی، معاون تجارت و امور خارجه کشاورزی وزیر کشاورزی آمریکا، گفت: برزیل هنوز اعلام نکرده است که این تعرفه‌ها را برمی‌دارد.

او گفت: ما امیدواریم که روابط گرم بین رییس‌جمهورهای دو کشور به ما کمک کند تا از این بابت آسوده‌خاطر شویم.

برزیل به تازگی در تلاش برای حمایت از کشاورزان داخلی در برابر رقابت خارجی، به واردات اتانول که مقدار آن از ۱۵۰ میلیون لیتر در هر سه‌ماه بیشتر شود، ۲۰ درصد تعرفه وضع کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت