حریری تکلیف تشکیل دولت را تا هفته آینده مشخص می‌کند

منابع در لبنان اعلام کردند، نخست‌وزیر مکلف این کشور تهدید کرده که در صورت عدم تشکیل دولت این مأموریت را رها خواهد کرد.
کد خبر: ۸۷۲۹۱۹
|
۰۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۵ 25 January 2019
|
1577 بازدید

منابع در لبنان اعلام کردند، نخست‌وزیر مکلف این کشور تهدید کرده که در صورت عدم تشکیل دولت این مأموریت را رها خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، این منابع اعلام کردند، سعد الحریری، نخست‌وزیر مکلف لبنان تأکید کرده است که موضعش را درخصوص تشکیل دولت، هفته آینده اعلام خواهد کرد.

به نوشته روزنامه الانباء کویت، سعد الحریری امروز (جمعه) با ولید جنبلاط، رئیس حزب سوسیال ترقی خواه دیدار کرد و گفت: یا در نزدیک‌ترین زمان ممکن دولت تشکیل می‌شود یا این مأموریت را واگذار می‌کنم.

یک منبع به روزنامه الانباء کویت اعلام کرد، حریری گفته است: یا دولت قبل از شنبه یعنی پایان ماه ژانویه تشکیل می‌شود، یا این مأموریت را ترک می‌کنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت