بازدید 18169

اگر خودروسازها نمی توانند خودرو تحویل مردم دهند، چرا نام نویسی کرده اند؟/ امروز خودروساز باید به مردم پاسخ دهد

سرانجام صدای خریداران خودرو و کسانی که ماه ها قبل خودرو خریداری کرده اند، درآمد، به گونه ای که امروز شمار بسیاری از مردم و مالباختگان خودرو، جلوی مجلس تجمع و به افزایش قیمت یک شبه خودرو و عدم تعهد خودروسازها برای تحویل خودروهای ثبت نامی اعتراض کردند.
کد خبر: ۸۷۱۵۰۴
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۳ 20 January 2019

اگر خودروسازها نمی توانند خودرو تحویل مردم دهند، بیجا کرده اند، نام نویسی کرده اند/ امروز خودروساز باید به مردم پاسخ دهدسرانجام صدای خریداران خودرو و کسانی که ماه‌ها قبل خودرو خریده اند، درآمد، به گونه‌ای که امروز شمار بسیاری از مردم و مالباختگان خودرو، جلوی مجلس تجمع و به افزایش قیمت یک شبه خودرو و عدم تعهد خودروساز‌ها برای تحویل خودرو‌های ثبت نامی اعتراض کردند.

به گزارش «تابناک»؛ در روز‌های گذشته، برخی نمایندگان مجلس از احتمال تبدیل شدن مشکلات خودرو کشور به مشکلاتی شبیه به مؤسسات مالی هشدار‌هایی داده بودند و تأکید داشتند، ادامه این روند به ضرر خودروسازی و این صنعت است و چنانچه چاره زودهنگامی برای آن اندیشیده نشود، احتمال ورشکست شدن این صنعت وجود دارد.

محمدرضا نجفی، نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون صنایع در گفت وگو با تابناک اظهار داشت: به نظر من، نمی‌شود با این نظام قیمت گذاری، صنعت را اداره کرد، چون این روش‌ها خلاف عدالت و حقوق متوازن ذینفعان متکثر صنعت خودروسازی کشور است.

این نماینده گفت: حرف ما نیز همان حرف‌ مردم است، ولی صدای ما هم که نماینده مردمیم، به جایی نمی‌رسد. بار‌ها این مشکلات را گفتیم و استدلال کردیم، ولی شنیده نمی‌شود. هنوز هم همان حرف ها را می گوییم و بر این باوریم، کالایی که توسط شرکتی ـ آن هم در شرایط انحصاری ـ تولید می‌شود و نیز سپردن قیمت گذاری به او، جفا در حق مردم است.
ما می‌دانیم که خودروساز‌ها مشکل دارند، اما این مشکلات معلول سیاست گذاری‌های نادرست و روالی است که خودشان آن را ایجاد کرده اند و ادامه این روند هم هرگز نخواهد توانست منافع ذینفعان را تأمین کند.

این نماینده در پاسخ به این که آیا امکان تأمین ۳۰۰ هزار خودرو پیش فروش شده توسط خودروساز‌ها امکان پذیر است و آیا سرنوشت مؤسسات مالی در انتظار دو خودروساز بزرگ است، گفت: هم اکنون نمی‌توان گفت، این‌ها نمی‌توانند این میزان را تولید کنند.

وی در ادامه یادآور شد: اتفاقا به گمانم، یکی از راهکار‌های برون رفت خودروساز‌ها از این بن بست و اوضاع اسفبار، افزایش تولید و رساندن تعداد تولید خود به مقیاس اقتصادی است. در واقع از این طریق می‌توانند قیمت‌ها را نیز در بازار کنترل کرده و قیمت‌ها را کاهش دهند و حتی زیان‌های انباشته‌های خود را نیز بپردازند.

وی افزود: امروز باید تجربه تحریم‌های گذشته، مبنای عملکرد قرار می‌گرفت و تمام مایحتاج لازم برای این کار را تهیه می‌کردیم تا تولید ما از مقیاس اقتصادی خارج نشود و بتوانیم تقاضای بازار را پاسخ دهیم. من در اوضاع کنونی، خیلی با این گفته که خودروساز‌ها نمی‌توانند به تعهدات خود عمل کنند، موافق نیستم، ولی اعتقاد دارم اگر این‌ها بر پایه برنامه ریزی کار کنند، می‌توانند تعهدات خود را عملیاتی سازند.

عضو کمیسیون صنایع در خصوص اعتراضات مردمی در مقابل مجلس گفت: ما به عنوان نماینده مردم وظیفه داریم به مدیران خودروساز گوشزد کنیم که برنامه ریزی متناسب با تقاضا داشته باشید، اما نمی توانیم به مردم بگوییم این‌ها نمی‌توانند تعهدات خود را عملی کنند، چون این حرف، می‌تواند آسیب‌های زیادی وارد آورده و کار را به کلی به بن بست بکشاند. روند خودروسازی‌ها در کشور، تکاملی نبوده و در این تردیدی نیست؛ من با همه مردم همنوا هستم.

وی با اشاره به عدم توان انجام تعهدات خودروساز‌ها و تحویل خودرو‌های پیش فروش گفت: اگر این‌ها برنامه ریزی داشته باشند، باید بتوانند به تعهدات خود عمل کنند. خودشان ادعا دارند می‌توانند خودرو‌های ثبت نامی را به مردم تحویل دهند؛ اما اگر نمی‌توانند تحویل دهند خیلی بیجا کرده اند که نام نویسی کرده اند. این کار بیجایی است که پول از مردم بگیرند و ثبت نام کرده و تعهد ایجاد کنند. اگر خودشان معتقدند که نمی‌توانند، چرا نام نویسی کرده اند؟ اما خودشان معتقد نیستند که نمی‌توانند، تحویل دهند.
همچنین این پذیرفته نیست که خودروساز بگوید به دلیل کمبود قطعات، تولید ما افت کرده است، چون باید متناسب با تحولات پیش روی، مایحتاج مورد نیاز را تأمین می‌کردند. اگر نکرده اند، امروز باید به مردم پاسخ دهند.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۶۷
کارگرهای شکنجه شده خواستار دادگاهی علنی شده اند.
خودرو سازها به بهانه های مختلف، تولیدات خود را در انبارها نگهداری می کنند تا در بازار آزاد به مردم بفروشند، چطور خودروهای تولیدی توسط شرکت آسان تجارت فروخته می شود؟ ولی برای مشتری خودرو نیست. مگر طبق بخشنامه سازمان صمت، خودرو سازها باید از تامین CKD خودروها اطمینان داشته باشند. اما دریغ از توجه به بخشنامه ها و ... مردم هم به اجبار باید خودروی بی کیفیت این دو شرکتی که هیج اهمیتی به مشتری قائل نیستند را سوار بشوند، در دنیا شرکتها با روش های مختلف به دنبال مشتری است ولی در ایران با توجه به انحصار به وجود آمده، مشتری همیشه به دنبال این دو خودرو ساز بی مسئولیت است.
خودروسازان بایدبه تعهدشان درخصوص پیش فروشهای تاریخ گذشته عمل کنند.
تابناک وقتی میدونید ایراد از کجاست چرا اینقدر قلمفرسایی
اقتصاد دولتی همینه
امروز اگر منصفانه و واقع بینانه نگاه کنیم هزینه خودروسازها از نظر معنوی و بار روانی هزاران میلیارد دلار یا حتی بیشتره . داد و فغان مردم از دست خودروسازها به عرش رسیده و کسی نیست که به داد مردم برسه . آقایون مسئول فراموش نکنید که بزرگترین سرمایه نظام اعتماد مردمه و بس
این وزیر صنعت سریع تر بایستی برکنار بشه معلومه هر چه بدبختی هست زیر سر این وزیره صد رحمت به پدر و مادر نعمت زاده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
کاملا موافقم
وقتی موقع ثبت نام حمله میکنید یادتون رفته.همین 3 روز پیش در 2 ساعت 15000 پیش خرید کردید.همین الان دوباره ثبت نام کنند همین ادمها دوباره حمله میکنند.تا ادمهای مثل شما هستند سرنوشت این مملکت بهتر از ابن نیست.
پاسخ ها
آریایی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
آفرین ؛ حرف حق را گفتی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
واقعا چای تعجب داره که با وجود اینهمه افزایش قیمت و اینکه مردم میدونن این خودروها ارزش واقعیش چقدره، بازم هجوم میارن برای ثبت نام!
باید یه بار برای همیشه این خودرو سازی های لیبرال غرب زده که در اصل دلال فرانسه هستن پرت کردن بیرون و خودرو را کاملا ایرانی کرد کشوری که پهباد می سازد یا تانک فوق پیشرفت یا سریعتر قایق دنیا چرا اجاز نمیدید ماشین بسازد تا کی بای معافیا کشور را بخورند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
تو جدي گفتي يا كنايه زدي؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
واقعا! پژو مال 30 سال پیشه و هیچ جای دنیا حتی تو افغانستان دیگه از این خودروها استفاده نمیشه! ما که ماهواره درست میکنیم، چرا نمیتونیم یه خودروی کاملا ملی درست کنیم؟!
خدا خیرتون بده آقای نجفی، حرف دل ما رو زدید. به خدا من مصرف کننده واقعی هستم نه دلال، تا حالا هم هیچ خودرویی به نام خودمم و خانواده ام نبوده ، می تونید برید چک کنید، اگه خودرو ثبت نامی رو بگیرم حاضرم حتی تعهد بدم که چند سال نمی فروشم که حرفم رو باور کنید. متاسفانه بعضی از دوستان همه رو دلال خطاب می کنند این انصاف نیست.
حرف ما هم همینه، اگه توانایی ساخت و تحویل خودرو رو نداشتند چرا ثبت نام کردند؟ قطعا تحلیل تیم های کارشناسی این شرکتها خیلی قوی تر از حساب کتاب افراد عادی جامعه است. اونها هر لحظه اوضاع و احوال اقتصادی رو رصد می کنند پس نباید پول مردم رو می گرفتند. خطا کردند حالا هم باید اشتباه شون رو جبران کنند. سرمایه مردم امانت هست دستشون. جالب تر از همه اینجاست که تو تعهدات قبلی شون موندند ولی باز هم دوباره ثبت نام کردند. آقا خب یه چیزی شون میشه دیگه
این بخش را هم به نظامیان بدهید تا از این وضع لگن سواری بیرون بیاییم و حتی قیمت تمام شده پایین تر بیایدو بعد از روبه راه شدن این صنعت واگذار کنند به بخش غیر دولتی
وگرنه با این وضع خودروسازی همچنان دور خودمان می چرخیم
پاسخ ها
حسين
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
حرف دل ما هم به خدا همين است ما نه دلال هستم
حالا که چی اگر اگر اگر که برا مردم نون و آب نمیشه
مقصر اصلی همین افراد سودجویی هستند که خودرو ثبت نام کرده اند. وقتی نوع خودرو، رنگ خودرو، آپشن ها و امکانات، زمان تحویل و مهمتر از همه قیمت خودرو مشخص نیست، چرا ثبت نام می کنید؟ فکر می کردید پراید 20 میلیونی میدن دستتون تا 35 تومن تو بازار آزاد بفروشید و حالش رو ببرید؟ خودروساز رو چی فرض کرده بودید؟ کار خودروساز نقشه کشیدن واسه شماهاست اونوقت شما میخواستید خودروساز رو دور بزنید؟
پاسخ ها
ايمان
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
كسايي كه مثه من مصرف كننده هستن و با پس انداز يكي دوساله و با زحمت تونستن پرايد ثبتنام كنن تكليفشون چيه !؟؟؟ تقصير ما چيه كه همه ( از خودرو ساز و ...) دلال شدن ؟
خودرو ساز ها با حمایت دولت بی دلیل بزرگ شده اند و نیازهای مالی خود را از طریق تبث نام خودرو مرتفع می کنند. در ورجه اول وزیر صنعت اسبق و شخص رئیس جمهور جواب گو بایست باشند
با بیجا کردن و با جا کردن گفتن مشکل مردم حل نمیشود. نماینده مجلس است که سیاستگذاری میکند. چگونه کاری از دستشان ساخته نیست. اگر نمیتوانند کنار بکشند و کار را به دستان کسانی بدهند که میتوانند مشکل را حل کنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
كدوم نماينده مجلس؟
منظورت همون نماينده سراوانه؟
اينا اگه بفكر مردم بودن كه اوضاع پيش نميومد؟
من خودم را مثال می زنم؛ کاری با بقیه ندارم. وقتی که می دانم ثبت نام شدگان سال قبل خودروی خود را دریافت نکرده اند, وقتی می دانم که تولید خودروساز به هر دلیلی به یک دهم کاهش پیدا کرده است ولی در عین حال به ثبت نام مبادرت می کنم؛ یا روی گنج نشسته ام و آن مبلغ پول برای من مهم نیست یا نادان هستم, در دو حال اگر با من این رفتار شود مستحق آن هستم.
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
حرص و طمع انتها ندارد. همه ملت ایران افتادن تو کار دلالی
آنها فقط جیب بر هستند.
فعلا دور دور خودروسازهاست تا کی صدای ساز اینها هم در آید .
سلام اگر خودروسازان نمی توانند خودروتولید وبه مشتریان تحویل دهند حداقل واردات را ازاد کنید تا کسانی که می توانندخودرو وارد کنند وبعد خواهند فهمید که چه کسی سراغ خودروهای ایرانی میرود مردم به احترام سخنانان مقام معظم رهبری به حمایت از کالای ایرانی پرداختند پس خودرو سازان به وظیفه خود عمل کنند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
عزیز دل.مشکل اصلی در نداشتن دلار جهت واردات مواد اولیه هستش.دولت هیچ دلاری نداره که به خودرو ساز بده که با اون مواد اولیه برای تولید خودرو وارد کنه.بعد شما میگه واردات خودور رو ازاد کنید!!!!!
ایشا ا... ورشکست بشن. بخدا فرغون شرف داره به آشغالهای اونا! مردم بیچاره حاضرن خودروهای دست دوم و سوم خارجی بخرن اما وطنی نه!
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
در شرایط برابر رقابتی عملا ورشکسته هستند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
امیداورم!
دولت و مجلس سیاستگذار هستند با وضع قوانین ناصحیح و سیاستگزاری غلط کشور معلوم نیست به کجا میرود نمیتوانید مملکتداری کنید کنار بروید بروید از دنیا فن مملکتداری را یاد بگیرید
دزدی در روز روشن.
هرسال با این پیش فروش میزان حماقت ما ملت همیشه در صحنه را می سنجند و می فهمند باز هم می توان بر گرده این ملت سوار شد
جانا سخن از زبان ما میگویی
بسه دیگه. وقتی هیچ کس در برابر این مثلاً خودروسازا هیچکاری نمیخواد بکنه یا نمیتونه بکنه، دیگه چرا هرروز داغ مردم رو تازه میکنین. بگذریم از اونایی که رفتن پولشونو بابت چیزی دادن که نه قیمتش معلومه و نه زمان تحویلش. پیش فروش توو ایران یعنی از دست دادن پول
وظیفه نماینده گذاشتن قانون و یا ااصلاح قوانین هست...نه نظر دادن تنها...
اخوی جوک میگی خودروسازی که ۳ ماه یک دفعه مدیر ارشدش عوض می شود و مدیر پتروشیمی می شود مدیرش به کی جواب دهد
تنها راه چاره :
همه در یک روز مشخص از خرید خودرو انصراف بدهند و پول خود را از خودرو سازان بگیرند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
ان شاء الله در روز 22 بهمن!
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
باشه بر بگیر تو فکر می کنی کی هستی؟
اگر بر اسا س انسانیت و اخلاق با مردم در میان بگذارند مملکت و مسئولان به این روز نمی افتادند
چرا درخصوص گرانی های افسار گسیخته خودروهای داخلی همه سکوت کردن!
يك شبه ماشينيو مه بايد ٦٠ ميليون تحويل بدنو كردن ١٢٤ ميليون!مردم بايد از كجا بيارن اين تفاوت رو بدن؟كسي كه يك سال پيش ثبت نام كرده و هنوزهم بهش جوابي نميدن!!مردم مگه سره گنج نشستن كه هر قيمتيو بگن باشه!تا مي تاوانه ناآگاهی سرانه مملكت رو مردم بايد بدن واقعا وقتي اين كاره نيستين بريد كنار كشور رو نابود كردين
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
وقتی یک شبه نرخ ارز 4200 تومانی را کردند 8000 تومان و مابه التفاوت قیمت واردات قبلی را هم طلب کردند شما پرسیدی خودروساز و قطعه ساز از کجا بیاورد این پول را بدهد؟
اینجانب از مشتریان د هستم که نسبت به ثبت نام خودروی ولوو اقدام کردم ، متاسفانه بنا به اظهار شرکمت خودروی ولوو وارد نشده است ؟؟!!!! پس از گذشت مدت بیش از یکسال و نیم ، انصاف نیست که نتوانم به خودروی خود نرسم ، پول خودروها پرداخت شده است و فقط زیاده خواهی دولت در کسب درآمد از اخذ مابه التفاوت ارزی و بالا بردن تعرفه ها در این شرایط کار صحیخی نیست ، حخداقل اجازه دهند شرکتها تعهدات ثبت نامهای سال گذشته و تحپیل آنها گذشته است را به مردمبا شرایط قبل تحویل دهند ، اگر می خواهند ممنوعیتی باشد ،‌ بهتر است تعهد جدیدی انجام نشود ، ما هم ساکن این کشور هستیم و بهای ایرانتی بودنمان را می پردازیم ، در جنگ به دنیا آمدیم و احتمالا در جنگ هم از دنیا خواهیم رفت، بهتر نیست فکری هم بحال ما کنید ، این خودروها اصلا لوکس نیستند، مگر مازراتی و بوگاتی و فراری و ......هستند . لطفا دولت مساعدتی کند شرکتها به تعهدات قبلی شان عمل کنند ، اگکر تخلفی شده ارتباطی به مشتری ندارد و شرکت و مدیران و پرسنل آن باید محاکمه شوند .
خوب پول مفت گیرشون میاد.مردم هم ماشالا هرچقدر خودرو گرونتر میشه هرچقدر خودروسازها بدقولی می کنن بیشتر میرن سمت خریدو پیش فروش دلیلشم ...
همه مدیران خودروساز را برکنار کنید و مدیریت آنها را به کسانی بدهید که موشک و تانک و خودروهای زرهی و هلیکوپتر و زیردریایی ساختند این مدیران خودرو ساز لیاقت مردم ایران را ندارند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
خودروساز داخلی مگه نمیگه ما داریم ضرر میدیم؟! پس بهترین کار اینه که درشو تخته کنن!
خوب روحانی هم به مردم قول دادوضع معیشت واقتصادمردمودرست می کنه خوب حالا چه شدایناهمه اولش شعارمیدن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
روحاني و احمدي نژاد ها همه يكي هستن برادر من.
اين مردمن كه فهميده تر بايد رفتار كنن
خودرو که نمی تواند تحویل بدهد پول که می تواند بگیرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
كدوم پول؟
از كجا بياره؟.
پولهايي رو هم كه گرفته معلوم نيست چكار كرده؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
مقصر خود مردم هستن!
به نظرم باید تعرفه گمرکی واردات ماشین و قطعات صفر شود تا هم بازار رقابتی ایجاد شود و هم خودرو ساز ها از این بن بست خارج شوند و قیمت خودرو ها با قیمت واقعی به مردم ارایه شوند
مشکل از خودرو ساز ها نیست. مشکل مسولینی است که برای یه دوره بیشتر ماندن در قدرت خود را در کنار مردم و بقیه مثلا خودروسازها ا را در روبروی مردم قرار داده اند و انها را سیبل کرده اند. و با این کار ضعف مدیریتی خود را پنهان کردند
من اصلن کاری به منافع اقتصادی که دولت از کنار این دو خودروساز میبره و هزینه های مالی که از جیب مردم میره کاری ندارم همه اینها به کنار
مسئولین توجه کنن که نارضایتی عظیمی که مردم از انحصار خودروها و گرونی خودرو دارن تاثیر مستقیم در رضایتشون از عملکرد مدیران داره.
این خودروسازها باعث شدن مردم ناراضی بشن. کی پاسخگوی هزینه های میلیاردی روانی ناشی از عملکرد این خودروسازهاست؟؟؟
البته مردم حق هم دارن چرا که اگه مجلس ما مجلس مردمی بود جلوی این انحصار رو میگرفت
اقا باور کنین هر کشوری یه ظرفیتی داره و ما خودروساز نیستیم! چرا این سرمایه رو تو بخشهای دیگه نمیبرین؟ به خدا اگه این هزینه و سرمایه رو تو صنعت زعفران میذاشتیم بیشتر از این درامد داشتیم
ای بابا رئیس جمهوری که نمیتونه و زورش به رفع فیلتر تلگرام هم نمیرسه چه انتظاری دارین که زورش به این خودروسازها برسه!!!
خودروسازها کاملا مطمئن بودند نمی توانند به تعهدی که برایش پول میگیرند عمل کنند ولی به عمد و با تبلیغ آنارشیستی درصدد پول جمع کردن افتادند. ببینیم روزی را که این انحصارطلبان نابود شوند
اگر خودروسازها نمی توانند خودرو تحویل مردم دهند، چرا نام نویسی کرده اند؟
چون که دلشون میخواد . به من و شما و همه مردم چه ؟ زورشو دارن و از زورشون هم استفاده میکنن . فقط وای بر اونایی که تحریم قبلی رو با دوتا آب نبات زیر پا گذاشتن و رفتن دوباره از این فرغون سازها خرید کردن . در صورتیکه اگه یکی دو ماه دیگه صبر میکردن میوه خوبی رو میتونستن بچینن .
واقعا اگر ماشین لتزم بودید میرفتین دسته دو تمیز برمیداشتین پس اکثرتون در این شرایط که دیدن و رفتین ثبت نام کردین حقتون بلاخره دلالی خرج داره
سلام بر رئیس سازمان بازرسی کل کشور
سلام بر رئیس سازمان حمایت از مصرف کننده
و سلام بر تمامی دلسوزان قشر محرو م که نمی زارن تا اب تو دل ما قشر محروم تکون بخوره
مشکل اصلی جایی هست که دولت مردان و مسولین مملکت علاقه ای به رسانه ای کردن اون ندارند و اون نداشتن ارز کافی جهت پرداخت به بخش بزرگی از اقتصاد هست که یکی از اون ها خودرو سازی هست.دولت دلاری برای پرداخت به بخش خودرو سازی نداره و این دلیلی هستش که خودرو ساز و دولت میدونند ولی علاقه ای به اعلام اون ندارند.اگر دلار کافی از سوی دولت به خودرو سازی ها پرداخت بشه این شرکت ها اقدام به واردات مواد اولیه و لوازم تولید خودرو میکنند و تعهدات خودشون رو به مردم پرداخت میکنند.ولی دو دلیل افزایش قیمت ارز و نبود ارز کافی از سمت بانک مرکزی این نابسامانی رو بوجود اورده و متاسفانه بخاطر ترس از بهره برداری سیاسی غرب و امریکا از این مساله اعلام عمومی نمیشه.
ای کاش دولتمردان ما به اهمیت داشتن اطلاعات جامع و یکپارچه ایرانیان پی میبردن اگه فروش خودرو تو این وضعیت از حالت دلال بازی خارج میشد و فقط مصرف کننده خرید انجام میدادند اینهمه مشکل پیش نمی آمد و فضای رانت جمع میشد.
وقتی یک نماینده مجلس میگه صدای ماهم به جایی نمیرسد بایدحساب کار دستتون بیاد و اینهمه هرس وجوش نزنید
هر بار تور بردی و ماهی آوردی اینبار ماهی آمد و تور ببرد
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر