صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رشوه عربستان و امارات به سودان

کد خبر: ۸۶۴۲۱۲
| |
5217 بازدید
یک روزنامه ترکیه‌ای به نقل از منابع سودانی از پیشنهاد رشوه دو دولت سعودی و اماراتی به سودان برای برهم زدن روابط با ترکیه و ایران خبر داد که اتفاقا با آشوب‌ها و ناآرامی‌ها در خارطوم مرتبط است.

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که کارشناسان و تحلیلگران ترکیه‌ای معتقدند دولت‌های ریاض و ابوظبی علیه آنکارا آشکارا اعلان جنگ کرده‌اند، اکنون نیز منابع سودانی می‌گویند سعودی‌ها و اماراتی‌ها در تلاش برای تخریب روابط سودان و ترکیه هستند.

روزنامه «ینی شفق» به نقل از منابع سودانی نوشت، بعد از آنکه سودان به رشوه‌های هنگفت عربستان سعودی و امارات عربی متحده برای برهم زدن روابط با ترکیه، قطر و ایران دست رد زد، تنش‌ها و ناآرامی‌هایی در این کشور به وقوع پیوست.

«محمد مصطفی» رهبر حزب کنگره ملی سودان می‌گوید که یک کشور سوم (نامش را فاش نکرد) از جانب ریاض به خارطوم مبلغ هنگفتی را پیشنهاد داده تا روابطش را با آنکارا برهم زند، زیرا پیشنهاد کمک ترکیه به سودان برای احیای جزیره «سواکن» در دریای سرخ، آن‌ها را ناخشنود کرده است.

بر اساس این گزارش، سودان این رشوه را قبول نکرده و روابط با ترکیه، ایران و قطر را برهم نزد، به همین دلیل عربستان سعودی و امارات با اقدامات پشت پرده قیمت سوخت و نان را در این کشور افزایش داده و اعتراض‌هایی را نیز به بهانه مشکلات اقصادی طرح‌ریزی کردند.

این در حالی است که سردبیر روزنامه «ینی شفق» چندی پیش در یادداشتی نوشته بود امارات عربی متحده و عربستان سعودی آشکارا علیه ترکیه اعلان جنگ کرده‌اند و تلاش می‌کنند با تروریسم و فشار‌های اقتصادی عرصه را بر آنکارا تنگ کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟