صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست ۵۰ نماینده از لاریجانی درباره یک طرح

سخنگوی کمیسیون شورا‌های مجلس از نامه بیش از پنجاه نماینده به لاریجانی برای در اولویت قرار گرفتن یک طرح خبر داد.
کد خبر: ۸۶۰۰۵۰
| |
3484 بازدید
سخنگوی کمیسیون شورا‌های مجلس از نامه بیش از پنجاه نماینده به لاریجانی برای در اولویت قرار گرفتن یک طرح خبر داد.
 
اصغر سلیمی، سخنگوی کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، از ارسال نامه بیش از ۵۰ نماینده به علی لاریجانی، رئیس مجلس خبر داد و گفت: نمایندگان در این نامه خواستار در اولویت قرار گرفتن طرح افزایش تعداد نمایندگان هستند.

وی در توضیح این طرح، اظهار داشت: براساس این طرح ۴۰ نماینده به تعداد فعلی اضافه می‌شود و تعداد وکلای‌ملت به ۳۳۰ تن افزایش می‌یابد.

سخنگوی کمیسیون شورا‌های مجلس اضافه کرد: طرح مذکور چاپ شده و نمایندگان نیز پیشنهادات خود را در این باره ارائه کردند. به همین دلیل درخواست در اولویت قرار گرفتن طرح مذکور از سوی تعدادی از نمایندگان مطرح شده است.

سلیمی اظهار داشت: تاکنون پاسخی از سوی هیئت رئیسه در این باره به متقاضیان داده نشده است.

به گزارش تسنیم، طبق اصل ۶۴ قانون اساسی باید هر ۱۰ سال ۲۰ نماینده به تعداد نمایندگان اضافه شود که طی ۲۰ سال گذشته قانون اجرا نشده است؛ بنابراین تعدادی از نمایندگان طرح افزایش ۴۰ نماینده به نمایندگان فعلی را تدوین کردند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟