سوژه

بازیکن‌پرسپولیس که‌این‌روزها پیک‌موتوری شده+عکس

به یکی از مدیران پرسپولیس درخواست کار دادم ؛ گفتند نگهبان ورزشگاه کاظمی شوم و برای ورود و خروج امید عالیشاه زنجیر بیندازم! برای همین کار با موتور را شرافتمندانه‌تر می‌بینیم.
کد خبر: ۸۵۹۴۷۹
| |
22640 بازدید
|
۶

در کوچه و بازار شاید کمتر کسی منوچهر شفقتیان بازیکن پرسپولیس که 40 بازی ملی در کارنامه دارد را بشناسد اگرچه ممکن است عده‌ای او را با داستان تلخ زندگی‌اش هنوز به یاد داشته باشند.

به گزارش تابناک ورزشی، سه سال پیش بود که منوچهر فوتبال ایران برای اینکه گوش شنوایی برای مشکلاتش نمی‌دید لب و دهان خود را به هم دوخت. اتفاق تلخی که رخ دادنش بعد از گذشت این سال‌ها هنوز دردی از او دوا نکرده است.

یکی از بهترین مدافعان فوتبال ایران در دهه شصت، روز‌هایش را در مستطیل سبز فوتبال و حوالی آن که نه در خیابان‌های شلوغ و درهم پایتخت می‌گذراند تا به قول خودش بتواند زنده بماند و پول داروی همسر و مادر را با موتور سیکلتش تامین کند. زندگی منوچهر شفقتیان مانند همین خیابان‌های شهر پر از چاله و چوله است. زندگی این پیشکسوت 58 ساله بار دیگر مورد توجه برخی رسانه ها قرار گرفته است. او در مواجهه با خبرنگارتسنیم این جمات را به زبان آورد.

10 سال است که افسردگی شدید دارم.

علی دایی آقای گل جهان است اما مثل من در 4 رده ملی بازی نکرده است.

در فوتبال باید باج بدهی و دزدی کنی؛ برای همین کار با موتور را شرافتمندانه‌تر می‌بینیم.

به یکی از مدیران پرسپولیس درخواست کار دادم اما گفتند نگهبان ورزشگاه کاظمی شوم و برای امید عالیشاه زنجیر بیندازم!

 آرامش را فراموش کردم و با آسایش بیگانه هستم.

وقتی هشت سوزن در لبم فرو رفت دردی احساس نکردم چون درد بزرگتری داشتم و باعث می‌شد که درد کوچکتر را متوجه نشوم.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۰
من که دهه چهلی هستم اسم این آقا به گوشم نخورده . شاید اون موقع هم توپ جمع کن بوده!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۰
ای داد و بیداد... منوچهر خان رو از بچگی می شناختم که تو تیم پرسپولیس بود. چرا باید اینجوری بشه!!
پس رفقاش کجان!! سلطان !!!!!!منوچهرخان رو دریاب.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۰
عاقبت درستکاری و نداشتن پارتی در ایران همین است .دزدان سربلند هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۰
خیلیا الان پیک موتوری هستند. اینکه یه نفر بازیکن پرسپولیس بوده مزیتی نسبت به سایرین محسوب نمیشه.
یک استقلالی
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۰
بنام خدا
باید به حال این ورزش و مسئولین خون گریست، که ورزشکاران با شرف و سالم، به گوشه رینگ زندگی پر تلاطم و ناجوانمردانه اقتصادی دولتهای ناکارآمد و حراف ، اینچنین زندگی ضعبف ولی با شرف دارند.
کجاست آن مظلوم خواهی و حمایت از قشر آسیب پذیر. منوچهر شفقتیان و امثال این بزرگ مرد در کشور زیاد هستند ولیکن پول بیت المال در دستان مسئولین ناکارآمد باید خرج اطرافیان و مربیان میلیاردی و بازیکنان کوتوله بیفتد.
درود بر شرف منوچهر شفقتیان و امثال او.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۰
از برنامه نود درخواست کنید در مورد ایشون آیتمی پخش کنند
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت