صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سوژه

بازی حسینی درترکیب فیکس، برای گرفتن امضای تمدید

خیلی ها می گویند انتخاب نخست شفر، رحمتی است و به محض راحت شدن خیال مدیران استقلال از نگه داشتن حسینی، دوباره کاپیتان به دروازه برخواهد گشت.
کد خبر: ۸۵۹۲۱۹
| |
4867 بازدید

دروازه‌بان دوم تیم فوتبال استقلال هنوز پاسخ روشنی در خصوص تمدید قراردادش با این باشگاه نداده است و گویا در حال وقت کشی است تا تعطیلات نیم فصل برسد یا اینکه قراردادش پایان یابد.

به گزارش تابناک ورزشی، اواسط نیم‌فصل اول بود که سیدحسین حسینی دروازه‌بان جوان استقلال به نیمکت نشینی اعتراض و خواهان جدایی از استقلال شد. پس از عذرخواهی دروازه‌بان جوان استقلال، مسئولان باشگاه به او پیشنهاد تمدید قرارداد دادند، اما دروازه‌بان آبی‌پوشان پاسخ روشنی نداد.

بازی حسینی درترکیب فیکس، برای گرفتن امضای تمدید

در این زمینه، چند بار مسئولان باشگاه پیغام دادند که حسینی قراردادش را تمدید کند اما هر بار این اتفاق صورت نگرفت. ظاهرا حسینی در شرایط فعلی راضی به تمدید قرارداد با استقلال نیست و همه چیز را به پایان فصل موکول کرده است. حسینی که فصل متفاوتی را سپری می‌کند، در بازی با سپیدرود درون دروازه ایستاد و نمایش خوبی هم داشت. اما خیلی ها می گویند انتخاب نخست شفر، رحمتی است و به محض راحت شدن خیال مدیران استقلال از نگه داشتن حسینی، دوباره کاپیتان به دروازه برخواهد گشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟