صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حشد شعبی عراق: جنوب کرکوک از وجود داعش پاکسازی شد

حشد شعبی عراق از پایان عملیات پاکسازی مناطق جنوبی استان کرکوک از وجود داعش خبر داد.
کد خبر: ۸۵۳۶۵۵
| |
2006 بازدید

حشد شعبی عراق از پایان عملیات پاکسازی مناطق جنوبی استان کرکوک از وجود داعش خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از الیوم السابع، هیئت حشد شعبی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد، عملیات پاکسازی جنوب غربی کرکوک برای پیگیری باندهای زیر زمینی داعش و پایان دادن به اقدامات این گروه تروریستی میان این استان و صلاح الدین به اتمام رسید.

این هیئت اعلام کرد، عملیات حشد شعبی در شمال و غرب دجله با پشتیبانی پلیس فدرال و هواپیماهای ارتش صورت گرفت.

در بیانیه مذکور آمده است، به دنبال این عملیات، امنیت مناطق مورد نظر برقرار و ۹ بمب خنثی، تعدادی از پایگاه‌های داعش تخریب و برخی تجهیزات ضبط شدند و محورهای فعالیت گروه تروریستی داعش در کوهستان‌ها و بیابان‌های بین کرکوک و صلاح الدین شناسایی شد.

همچنین فرمانده پلیس استان نینوا از کشته شدن پنج داعشی در جنوب موصل در پی عملیات امنیتی نیروهای پلیس با پشتیبانی هوایی نیروهای ائتلاف بین‌المللی خبر داد.

در این راستا، مرکز رسانه‌ای امنیتی عراق اعلام کرد، ۱۱ تن تحت تعقیب بازداشت شدند که در میانشان سه متهم به انجام اقدامات تروریستی در شهرستان سامرا واقع در استان صلاح الدین قرار دارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟