صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
آیت‌الله نوری همدانی:

مردم باید نتیجه خدمت مدیران را در سفره خود ببینند

کد خبر: ۸۵۳۱۴۵
| |
3337 بازدید
مردم باید نتیجه خدمت مدیران را در سفره خود ببینند

یکی از مراجع تقلید گفت: مردم باید خدمت مدیران را در سر سفره خود ببینند، نه این که صرفا آمار بشنوند.
مردم باید نتیجه خدمت مدیران را در سفره خود ببینند

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله حسین نوری همدانی ظهر امروز در دیدار سرپرست استانداری قم با اشاره به ضرورت خدمت به مردم اظهار کرد: عمل صالح بهترین ذخیره انسان است و خدمت به مردم شریف ترین عبادت شمرده می‌شود، افراد در هر جایگاهی که قرار دارند، باید به این مسائل توجه کنند.

وی ادامه داد: مردم باید خدمت مدیران را در سر سفره خود ببینند، نه این که صرفا آمار بشنوند، مدیران باید کاری کنند که مردم رفاه، ارزانی و کنترل قیمت را بر سر سفره‌های خود ببینند، اما شاهد هستیم که گرانی و بیکاری جزو مشکلات مردم است که هنوز حل نشده است.

استاد برجسته حوزه علمیه قم افزود: مردم کشورمان برای پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی و در جنگ تحمیلی فداکاری‌های بسیاری داشتند و باید اولویت مدیران خدمت به چنین مردمی باشد.

آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به وظایف مدیران اظهار کرد: مدیران باید خودشان را مدیون شهدا بدانند و برای خدمت به محرومان در جامعه تلاش کنند.

وی خاطرنشان کرد: صادقی استاندار سابق قم فردی متدین بود که در دوران استانداری خود به مردم خدمت کرد و امیدوارم که هر جایی که هست، موفق باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار