صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رئیس هیات مدیره استقلال: ازباخت پرسپولیس خوشحال نیستم

کد خبر: ۸۴۸۷۲۲
| |
3619 بازدید

رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال با بیان اینکه پرسپولیس نماینده ایران در فینال لیگ قهرمانان آسیاست، گفت: از شکست پرسپولیس برابر کاشیما آنتلرز ژاپن خوشحال نشدم؛ هیچ کس دوست ندارد نماینده ایران شکست بخورد.

به گزارش تابناک ورزشی، «عباس ملکی» روز یکشنبه درباره دیدار رفت فینال لیگ قهرمانان آسیا و شکست حریف سنتی استقلال، افزود: هیچکس دوست ندارد نماینده ایران در مسابقات بین المللی شکست بخورد. پرسپولیس نماینده ایران در لیگ قهرمانان است.وی همچنین برای سرخپوشان در دیدار برگشت فینال لیگ قهرمانان آسیا در تهران آرزوی موفقیت کرد.

20 درصد از رقم قراردادهای بازیکنان استقلال کسر شد
ملکی با اشاره به نشست اضطراری هیات مدیره باشگاه استقلال گفت: مهم ترین خروجی جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال جریمه مربیان و بازیکنان بود. به دلیل کسب نتایج دور از انتظار در لیگ برتر و کنار رفتن از مسابقات جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا که باعث جریحه دار شدن احساسات هواداران استقلال شد، 20 درصد از قراردادهای مربیان و بازیکنان کسر شد.
رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که آیا کسر جریمه از قراردادهای بازیکنان می تواند شوک مثبتی باشد؟ خاطرنشان کرد: امیدوارم این جریمه به بهبود وضیعت استقلال کمک کند و از این پس بازیکنان با تلاش و انگیزه بیشتری در مسابقات پیش رو به میدان بروند و نتایج بهتری کسب کنند. هواداران استقلال صاحب و سرمایه اصلی این تیم هستند و حق دارند از نتایج تیم محبوبشان ناراحت باشند. به عنوان رئیس هیات مدیره باشگاه از تمام هواداران خونگرم تیم عذرخواهی می کنم و از صمیم قلب امیدوارم بتوانیم با نتایجی که در آینده کسب می کنیم، رضایت آنها را جلب کنیم.
ملکی در پاسخ به این پرسش که حمایت از «وینفرد شفر» سرمربی آلمانی استقلال تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ گفت: همانطور که سرپرست باشگاه استقلال اعلام کرده است تا زمانی که ما در باشگاه حضور داشته باشیم از سرمربی حمایت می کنیم. شفر یک مربی با دانش و با تجربه است و در فصل گذشته با قهرمانی در جام حذفی و نتایج عالی در لیگ برتر توانایی های فنی اش را نشان داد.
رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال در خصوص این که اگر نتایج ضعیف استقلال همچنان ادامه داشته باشد، ممکن است نظر مثبت هیات مدیره آبی پوشان نسبت به شفر تغییر کند؟ خاطرنشان کرد: نتایج استقلال در هفته های آینده درخشان خواهد بود و به طور حتم روزهای خوبی در انتظار تیم پرطرفدار ما خواهد بود. نه تنها من بلکه تمام اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال به این مساله خوشبین و امیدوار هستند.وی با بیان اینکه استقلال بیشترین سهیمه بازیکنان را در اردوی تیم ملی دارد، گفت: کادر فنی خوبی بالای سر تیم است. از هواداران استقلال در خواست می کنم همچنان از استقلال حمایت کنند تا از این وضیعت و شرایط سخت فعلی به سلامت عبور کنیم.برای هر تیم دوران افت وجود دارد و این کاملا طبیعی است. استقلال با بدشانسی هایی هم در این فصل روبرو بوده که در کسب نتایج گرفته شده بی تاثیر نبوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار