صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ای اف سی، برانکو و پرسپولیس را جریمه کرد

کد خبر: ۸۴۵۶۲۷
| |
6038 بازدید

کنفدراسیون فوتبال آسیا آرای انضباطی خود را در ارتباط با اتفاقات تورنمنت های مختلف از جمله لیگ قهرمانان آسیا صادر کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی ، برانکو ایوانکوویچ سرمربی پرسپولیس به خاطر اعتراض به داور بازی با الدحیل، علاوه بر محرومیت در بازی بعد (محروم از بازی رفت با السد که اعمال شده است) محکوم به پرداخت هزار دلار است و برای پرداخت آن ۳۰ روز فرصت دارد.

همچنین باشگاه پرسپولیس به خاطر عدم رعایت قوانین مربوط به دوپینگ و تکرار این اتفاق، از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا مبلغ ۱۲ هزار و ۵۰۰ دلار جریمه شده است و باید این مبلغ را پرداخت کند. برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس و این باشگاه از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا جریمه شدند.

کنفدراسیون فوتبال آسیا آرای انضباطی خود را در ارتباط با اتفاقات تورنمنت های مختلف از جمله لیگ قهرمانان آسیا صادر کرده است. برانکو ایوانکوویچ سرمربی پرسپولیس به خاطر اعتراض به داور بازی با الدحیل، علاوه بر محرومیت در بازی بعد (محروم از بازی رفت با السد که اعمال شده است) محکوم به پرداخت هزار دلار است و برای پرداخت آن ۳۰ روز فرصت دارد. همچنین باشگاه پرسپولیس به خاطر عدم رعایت قوانین مربوط به دوپینگ و تکرار این اتفاق، از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا مبلغ ۱۲ هزار و ۵۰۰ دلار جریمه شده است و باید این مبلغ را پرداخت کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟