صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ممنوعیت استفاده از روبند در اماکن عمومی الجزایر

کد خبر: ۸۴۴۰۹۰
| |
6453 بازدید
ممنوعیت استفاده از روبند در اماکن عمومی الجزایر

اداره کل خدمات عمومی الجزایر استفاده زنان این کشور از روبند و یا هر گونه پوششی که هویت شخص را در اماکن عمومی مخفی نگه می دارد، به طور کامل ممنوع اعلام کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز، اداره کل مزبور تاکید کرد کارکنان دولت می بایست قوانین ومقررات در نظر گرفته شده برای تشخیص هویت افراد را به منظور حفظ امنیت شهروندان محترم بشمارند.

وزارت آموزش و پرورش الجزایر چند هفته پیش پوشیدن نقاب(روبند، روبنده و یا برقع) در مدارس وابسته به خود را ممنوع اعلام کرد که جنجال گسترده ای به راه انداخت و به یک موضوع رایج در میان افکار عمومی و به یکی از عناوین اصلی مطبوعات این کشور تبدیل شد.

الجزایر یک کشور اسلامی در شمال آفریقا است که اکثر جمعیت آن را مسلمانان تشکیل می دهند.

چندی پیش یک تاجر میلیونر الجزایری در اعتراض به ممنوعیت روبند در دانمارک اعلام کرده بود که می‌خواهد به کپنهاگ برود و جریمه زنانی که از سوی دولت این کشور به دلیل برقع پوشی جریمه شده‌اند را بپردازد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات