صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هشدار درباره وقوع سیلاب‌های ناگهانی در گلستان

کد خبر: ۸۴۱۹۲۲
| |
3407 بازدید

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان گلستان گفت: با ورود سامانه ناپایدار و سرد به استان، هوای گلستان طی ساعات آینده بارانی همراه با رعد و برق و گاهی همراه با وزش باد شدید موقتی خواهد شد.

به گزارش تسنیم؛ محمدرضا رحمان‌نیا عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: این سامانه از اواخر امروز ( پنج شنبه) وارد استان شده و موجب کاهش ۶ تا ۸ درجه‌ای دما می‌شود.

وی افزود: در ساعات آینده شاهد افزایش ابر، بارندگی، رگبار و رعد و برق، مه غلیظ و وزش باد شدید در برخی مناطق خواهیم بود.

رحمان‌نیا با اشاره به صدور اطلاعیه هواشناسی بیان داشت: به سبب شمالی شدن جریانات بر روی دریای خزر از ظهر روز جمعه تا اوایل روز شنبه بارش باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقتی، احتمال آبگرفتگی معابر و سیلاب ناگهانی در مسیل‌ها و رودخانه‌های استان‌های سواحل خزر از جمله گلستان وجود دارد.

وی گفت: همچنین پیش‌بینی می‌شود که شدت بارش در شرق استان مازندران و غرب استان گلستان بیشتر باشد.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان افزود: برای کاهش خسارات احتمالی تمهیدات لازم از سوی سازمان‌ها و دستگاه‌های ذیربط اندیشیده و مردم نیز از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟