صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جوابیه سازمان حفاظت محیط زیست به خبر «تابناک»

اخیرا آقای علی محمد شاعری، نماینده بهشهر خواستار تصویب قانون مصوعیت شکار در کشور شده اند. این حساسیت به تنوع زیستی و حیات وحش کشور تحسین برانگیز است اما تصمیم گیری درباره شکار در فرایندی فنی و تخصصی انجام می شود.
کد خبر: ۸۴۰۵۴۲
| |
4651 بازدید
|
۴
پیرو درج خبری با عنوان «دولت لایحه ممنوعیت شکار را به مجلس ارسال کند/ راه‌اندازی قرق‌های اختصاصی به صلاح کشور نیست»، سازمان حفاظت محیط زیست کشورمان جوابیه‌ای صادر کرد که وفق قانون عینا درج می‌گردد.

به گزارش «تابناک»، متن این جوابیه که به امضای امیرعبدالرضا سپنجی، مدیرکل دفتر روابط عمومی و امور رسانه این سازمان رسیده، به شرح زیر است:

تصمیم گیری درباره شکار فرآیندی تخصصی است

معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تصمیم گیری درباره پروانه های شکار، فرایندی فنی و تخصصی را طی می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، حمید ظهرابی در واکنش به درخواست تصویب قانون ممنوعیت شکار از سوی یکی از نمایندگان مجلس گفت: اخیرا آقای علی محمد شاعری، نماینده بهشهر خواستار تصویب قانون مصوعیت شکار در کشور شده اند. این حساسیت به تنوع زیستی و حیات وحش کشور تحسین برانگیز است اما تصمیم گیری درباره شکار در فرایندی فنی و تخصصی انجام می شود.

وی افزود: مدور پروانه های شکار یکی از ابزارهای مدیریت حیات وحش و کاهش تخلفات شکار و صید است که با بررسی های پیشین و تجربه های متعدد، برای ما آشکار شده که ممنوعیت شکار منجر به کاهش شکار غیرمجاز و افرایش جمعیت حیات وحش نمی شود.

معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست خاطر نشان کرد: همانطور که در قانون اساسی، حفاظت محیط زیست وظیفه همگانی است، در مدیریت حیات وحش نیز سازمان حفاظت محیط زیست به تنهایی و بدون کمک دستگاه های دیگر و خصوصا مردم قادر به انجام وظایف قانونی خود نیست.

وی خاطرنشان کرد: آماده ایم تا فرایند تصمیم گیری برای شکار و مسایل مربوط به آن را در جلسه ای مشترک برای نمایندگان مجلي، خصوصا اعضای کمیسیون کشاورزی تشریح کنیم تا به همفکری و کمک نمایندگان، بهترین تصمیم ها را برای حفاظت حیات وحش گرفته شود.

ظهرابی همچنین گفت: از مجلس می خواهیم تا برای ایجاد زیرساخت های قانونی راه اندازی مناطق حفاظت شده مردمی و بدون شکار و بر پایه اکوتوریسم ما را یاری دهند چرا که راه اندازی چنین مناطقی علاوه بر منافع اقتصادی که برای مردم محلی دارند، باعث افزایش سطح حفاظت مناطق طبیعی و زیستگاه های حیات وحش خواهند شد.
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
یعنی چون نمیتونیم جلوی شکار غیر قانونی رو بگیریم، پس بذارین این وسط یه پولی دربیاریم!!!
خب حفاظت و برخورد با شکارچی رو جدی تر بگیرین!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
فن تون را در احیا یوز آسیایی دیدیم(شد زیر 50 تا) ....مراد طاقباز پروژه چه غلطی می کرد آقایون متخصص .....بهتره بدیمشون به هندیها تا نگذارن منقرض بشه....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۶
بیخودترین و منفعل ترین سازمان ، سازمان محیط زیسته البته منظورم مدیران کلان این سازمان هستندو محیط بانان زحمت کش رو مستثنی میدونم.
چنگیز اشرقی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۶
سلام ، براساس یک قانون کلی جمعیت علفخواران به طور مستقیم با پوشش گیاهی رابطه دارد ، درحالی که کشور شاهد خشکسالی و ازبین رفتن پوشش گیاهی است ، بیماری تب برفکی و طاعون در بین علف خواران شایع شده است ، این چه کارشناسی پیچیده ای است که لابی قوی شکارچیان آنرا تحت تاثیر قرارداده است و جمعیت حیات وحش را در حدی زیاد می بیند که نیاز به کنترل دارد. همانقدر که سازمان شما حق داشت پیگیر قانون استراحت جنگلهای شمال باشد ، اقای شاعری و همکاران ایشان نه به عنوان حتی نمتینده مجلس بلکه به عنوان کارشناس این حق را دارند که بر اعمال شمانظارت و کنترل داشته باشند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟