بازدید 2631

حمایت بنیاد علوی از ده‌ها هزار دانش‌آموز مستعد

کد خبر: ۸۳۹۱۰۴
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵ 02 October 2018
یکی از فرصت‌های بالقوه‌ای که در نقاط مختلف کشور برای توسعه و بالندگی وجود دارد اما در پی برخی کم لطفی‌ها، آنچنان که باید و شاید مورد بهره برداری قرار نمی‌گیرد، استعدادهای برتر و نخبه‌ای هستند که در شهر و روستاهای محروم کشور زندگی می کنند و توانایی هایشان هیچگاه به بار نمی‌نشیند؛ خسارتی محض و جبران ناپذیر که مدتی است در سایه توجه برخی نهادهای غیر دولتی رو به سامان است.

به گزارش جهان نيوز، تا همین چند سال پیش، شرایط جامعه ایرانی به گونه ای بود که استعدادهای برتر و توانمند رشته های مختلف ورزشی، علمی، هنری و... به ویژه در دوران کودکی و نوجوانی اگر با حمایت های قابل تأمل خانواده رو به رو نمی شدند، از شانس پیشرفت در عرصه های مختلف باز می ماندند و زمینه رشد و بالندگی آنها برای همیشه از بین می رفت؛ وضعیتی که محاسبه خسارت های برآمده از آن در طول سالیان متمادی گذشته به لحاظ ابعاد گسترده خسارت، اصلاً ممکن نیست.

بر خلاف رویه گذشته و غیر معقولی که در پی سرمایه داری نوینی که در جامعه کنونی ما حاکم شده و فرصت های پیشرفت و شکوفایی را برای فرزندان قشر سرمایه دار جامعه امکان پذیرتر کرده است، اکنون برخی نهادهای غیر دولتی مثل بنیاد علوی، در راستای عمل به رسالت های خطیر خود به این عرصه پای گذاشته اند و تلاش می کنند تا فرصت های برابر شکوفایی را برای همه فرزندان ایران اسلامی فراهم کنند.

بنیاد علوی به صورت تخصصی بیش از 10 سال است که به این حوزه یعنی حمایت از دانش آموزان مستعد اما مستضعف جامعه ورود کرده و در همه سال های گذشته موفق شده است، جمع کثیری از استعدادهای برتر اما بی بضاعت و یا کم بضاعت جامعه را تا مرحله کارآفرینی و درخشیدن پیش ببرد.

بررسی ها نشان می دهد این رسالت خطیر همچنان یکی از دستور کارهای اصلی بنیاد علوی است و مسئولان این مجموعه با کمک و حمایت بنیاد مستضعفان بیش از 150 هزار کودک و نوجوان مستعد کشور را هر ساله زیر چتر حمایت های مالی و معنوی خود قرار می دهند؛ حمایت هایی که نه تنها به این استعدادها راه های موفقیت را نشان می دهد، بلکه این شرایط را ایجاد می کند تا این افراد بتوانند در رقابت با دیگر هم نوعان خود هیچگاه بخاطر مشکلات مالی بازنده نباشند.

اطلاعات دقیقتر این حوزه حکایت از آن دارد که بنیاد علوی همه ساله چیزی حدود ۱۸۴ هزار دانش‌آموز را در  کشور  از مراحل پایه تا معرفی به کار آفرینان و در نهایت به ثمر نشستن آنان در حوزه های مختلف علمی و آموزشی مورد حمایت  قرار می‌دهد.

این نکته مهم را اخیراً مهندس موسی برزگری، رئیس بنیاد علوی در دیدار با جمعی از دانش آموزان شهرستان محروم قلعه گنج از توابع استان کرمان بیان کرد و افزود: به ثمر رساندن استعدادهای برتر اما مستضعف مناطق محروم کشور، از جمله شهرستان قلعه گنج در دستور کار مدیران ارشد این مجموعه قرار دارد و با جدیت دنبال خواهد شد.

این نهاد غیر دولتی با صرف هزینه های هنگفت مالی و تأمین لوازم و امکانات مورد نیاز برای آموزش و حل مشکلات مالی دانش آموزان نیازمند در مناطق محروم، چند سالی هست که تلاش می کند تا فرصت های برابر پیشرفت را برای ده ها هزارتن از دانش آموزان نیازمند فراهم کند.

در سال های گذشته این رویه زمینه قبولی هزاران نفر از دانش آموزان مناطق محروم کشور در دانشگاه های برتر کشور را فراهم کرده و در تقویت سرمایه های انسانی کشور موثر بوده است؛ رویدادی که شاید اگر توسط این مجموعه عملیاتی نمی شد، تا کنون بسیاری از استعدادهای کشور را به ناکجا آباد کشانده بود.

اکنون نه تنها اقدام مثبت گذشته تغییر نکرده است، بلکه با عزم و جدیت بیشتری مورد تأکید قرار دارد و بر این اساس امید است که تمامی استعدادهای بالقوه کشور در نقاط مختلف مورد شناسایی و حمایت ویژه قرار بگیرند؛ شرایطی امیدوار کننده که تنها یکی از خروجی های آن را باید تقویت سرمایه های انسانی کشور دانست و قطعاً دستاوردهای دیگری نظیر زدودن غبار محرومیت از چهره مناطق محروم کشور را نیز به همراه خواهد داشت.
 
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل