کره‌شمالی: اعلامیه صلح، برگ برنده آمریکا نشود

کره‌شمالی امروز سه‌شنبه در هشداری به واشنگتن تاکید کرد، نباید به اعلامیه پایان جنگ کره به چشم برگ برنده و اهرمی برای کسب امتیاز در مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای نگاه شود اما لغو تحریم‌ها می‌توانند چنین خاصیتی داشته باشند.
کد خبر: ۸۳۹۰۸۹
|
۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۶ 02 October 2018
|
1644 بازدید

کره‌شمالی امروز سه‌شنبه در هشداری به واشنگتن تاکید کرد، نباید به اعلامیه پایان جنگ کره به چشم برگ برنده و اهرمی برای کسب امتیاز در مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای نگاه شود اما لغو تحریم‌ها می‌توانند چنین خاصیتی داشته باشند.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری رسمی کره‌شمالی در یادداشتی مدعی شد، پیونگ‌یانگ گام‌های چشمگیری برای خاتمه به مناسبات خصمانه میان این دو کشور (با آمریکا) برداشته است اما آمریکا تلاش دارد از طریق تحریم‌ها آن را رام کند و در ادامه توصیه کرد که اگر واشنگتن خواستار پیشرفت بیشتر در مذاکرات هسته‌ای به بن‌بست رسیده است، باید تحریم‌ها را لغو کند.

براساس گزارش آسوشیتدپرس، این یادداشت تاکید کرده است اعلامیه‌ای برای جایگزین کردن آتش‌بس موقت ۶۵ ساله به منظور پایان جنگ "هدیه‌ای از فردی به فرد دیگر نیست" و "هرگز نمی‌توان از آن به عنوان برگ برنده برای رسیدن به خلع سلاح هسته‌ای جمهوری دموکراتیک خلق کره" (کره شمالی) استفاده کرد.     

این یادداشت خطاب به آن دسته از حامیان سیاست آمریکا برای حفظ فشار حداکثری و تحریم‌ها علیه کره‌شمالی بود تا پیونگ‌یانگ به برداشتن گام‌های شفاف و مهم در خلع سلاح هسته‌ای وادار شود. مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا از حامیان سرسخت این سیاست است و قصد دارد در روزهای آتی برای احیای روند مذاکرات و مهیا کردن زمینه دومین دیدار دونالد ترامپ با رهبر کره‌شمالی به پیونگ‌یانگ سفر کند.

یادداشت مذکور همچنین بازتابی از سخنرانی ری یونگ هو، وزیر خارجه کره‌شمالی در مجمع عمومی سازمان ملل بود که مدعی شد کره‌شمالی آماده اجرای توافق‌های ترامپ و کیم در نشست سنگاپور است اما همچنین واشنگتن را به ناکامی در کاهش تنش‌ها و ایجاد اعتماد متقابل متهم کرد.

خبرگزاری کی‌سی‌ان‌ای در این یادداشت آورده است: بدون اعتماد به آمریکا، اعتمادی هم به امنیت ملی ما وجود نخواهد داشت و تحت چنین شرایطی هیچ راهی وجود ندارد که ما در مرحله اول بتوانیم نهایتا خودمان را خلع سلاح کنیم.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت