رایزنی حماس با گروه‌های فلسطینی برای آشتی‌ملی

کد خبر: ۸۲۹۴۶۸
| |
3715 بازدید

رهبران حماس طی دیدارهایی با رهبران گروه‌های فلسطینی در غزه، آخرین تحولات پرونده آشتی ملی و آتش بس در غزه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

به گزارش مهر به نقل از فلسطین الیوم، رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس طی دیدارهایی با رهبران گروه‌های فلسطینی در غزه، آخرین تحولات پرونده آشتی ملی و آتش بس در نوار غزه و تلاش‌های صورت گرفته در این زمینه را با آن‌ها مورد بحث و بررسی قرار دادند.

رهبران این جنبش دیروز چهارشنبه با رهبران گروه‌های فلسطینی از جمله جهاد اسلامی، گروه‌های مقاومت و جنبش تحرک ملی دیدار کردند.

رایزنی حماس با گروه‌های فلسطینی برای آشتی‌ملی

در این دیدارها، در مورد آخرین تحولات سیاسی فلسطین، راه‌های تحقق وحدت ملی و اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته تحت نظارت مصر برای تثبیت آرام‌سازی اوضاع در نوار غزه بر اساس توافق آتش‌بس ۲۰۱۴ بحث و گفتگو شد.

حماس همچنین راه‌های مقابله با طرح صلح آمریکا موسوم به معامله قرن و پیامدهای آن و اهمیت ادامه تظاهرات‌های بازگشت به منظور تحقق اهداف ملی آن را با رهبران گروه‌های فلسطینی بررسی کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت