ترافیک محور کرج - چالوس سنگین است

رئیس پلیس راه استان البرز گفت: ترافیک محور کرج - چالوس سنگین است.
کد خبر: ۸۲۷۳۰۵
|
۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۱ 21 August 2018
|
3283 بازدید

رئیس پلیس راه استان البرز گفت: ترافیک محور کرج - چالوس سنگین است.

سرهنگ رضا معظمی گودرزی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وضعیت ترافیکی محور کرج - چالوس، اظهار کرد: ترافیک مسیر جنوب به شمال این محور از میدان امیرکبیر تا کیلومتر ۲۰، سنگین و طول محور نیز پرحجم است.

وی در ادامه به وضعیت ترافیکی آزاد راه تهران - کرج اشاره کرد و افزود: ترافیک محدوده پل حصارک تا پل فردیس نیمه سنگین و طول محور نیز پرحجم است.

رئیس پلیس راه استان البرز با اشاره به وضعیت ترافیکی آزادراه کرج - قزوین، خاطرنشان کرد: ترافیک باند جنوبی آزاد راه کرج - قزوین در محدوده پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس نیمه سنگین است.

وی تصریح کرد: ترافیک جاده مخصوص تهران - کرج در محدوده میدان اتمسفر تا پل کلاک نیمه سنگین است.

سرهنگ گودرزی با تاکید بر لزوم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، گفت: از رانندگان می‌خواهیم که از سرعت و سبقت غیر مجاز خودداری کنند و در صورت مشاهده خودرو‌های خطرساز، مراتب را با پلیس درمیان گذارند.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت