میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رییس اسبق بانک ملی آبادان دستگیر شد

کد خبر: ۸۲۶۷۰۳
| |
9275 بازدید

دادستان عمومی و انقلاب آبادان با اشاره به دستگیری رئیس اسبق بانک ملی شعبه مرکزی آبادان بنام آقای علی اکبر رضایی پور اظهار کرد: این فرد به اتهام اختلاس به تحمل ده سال حبس تعزیری، ۱۴ میلیارد ریال جزای نقدی و ۸۲ میلیارد ریال رد مال محکوم شده است.

دادستان عمومی و انقلاب آبادان در گفتگو با میزان با اشاره به دستگیری رئیس اسبق بانک ملی شعبه مرکزی آبادان بنام آقای علی اکبر رضایی پور اظهار کرد: این فرد به اتهام اختلاس به تحمل ده سال حبس تعزیری، ۱۴ میلیارد ریال جزای نقدی و ۸۲ میلیارد ریال رد مال محکوم شده است.

وی افزود: رای مزبور پس از اعتراض از سوی نامبرده به تایید مراجع تجدید نظر رسید و پرونده مربوطه جهت اجرای حکم به واحد اجرای احکام کیفری آبادان ارسال شد.

دادستان آبادان همچنین گفت: برغم متواری بودن این فرد، مخفیگاهش در تهران کشف و این فرد دستگیر و به منظور اجرای حکم روانه زندان شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات