صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

منع بکارگیری بازنشستگان استثنايی ندارد

کد خبر: ۸۲۵۶۸۴
| |
5420 بازدید

عبدالرضا هاشم زایی با اشاره به تصویب قانونمنع بکارگیری بازنشستگان در دستگاه های دولتی در مجلس گفت: این قانون شامل حال تمام شهردارهایی که بازنشسته هستند، می‌شود و استثنایی وجود ندارد.

به گزارش اقتصادآنلاین، نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه افزود: اگر شهردار تهران بازنشسته باشد، این قانون شامل حالش می شود. اما اگر محمدعلی افشانی بازخرید باشد دو حالت دارد؛ بعضی می گویند حکم بازنشسته و بازخرید یکی است و اگر این استدلال درست باشد، قانون مذکور باید در مورد شهردار تهران هم اجرا شود. برخی هم معتقدند که این دو حکم یکی نیست و بنابراین منع بکارگیری بازنشستگان در مورد افشانی قابلیت اجرا ندارد.

هاشم زایی اظهار داشت: من شنیده ام که شهردار تهران بازخرید است، اما اگر بازنشسته باشد، قانون صراحت دارد که نمی تواند در این سمت باشد و چنانچه بازخرید باشد، محل اختلاف است که با یک سوال از مجلس می توان مشکل را حل کرد.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس عنوان کرد: به طور کلی و در نهایت اگر اجرای قانون در مورد افرادی مانند شهردار تهران به مشکل بخورد، باید از مجلس سوال شود زیرا تفسیر قانون با مجلس است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار