صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات ساکن

کد خبر: ۸۲۴۲۸۴
| |
1419 بازدید

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: با توجه به تأثیر تخلفات ساکن مانند پارک دوبله، پارک در محل توقف ممنوع و... در افزایش ترافیک معابر، از امروز طرح تشدید برخورد با این تخلفات اجرا می‌شود

به گزارش میزان، سرهنگ محمد رازقی اظهار داشت : محور شرق به غرب بزرگراه زین‌الدین از شمس‌آباد تا پاسداران و بزرگراه بابایی از امام علی (ع)، محور جنوب به شمال بزرگراه امام علی (ع) در محدوده گلشن‌دوست، بزرگراه نواب از ۹ دی تا ورودی تونل توحید و در ادامه بزرگراه چمران محدوده بین حکیم و همت، مسیر غرب به شرق خیابان آزادی از استاد معین تا آذربایجان و مسیر شرق به غرب خیابان دماوند از بعد پل امام علی (ع) تا پل چوبی با حجم بار ترافیکی روبرو است.

وی افزود : با توجه به تأثیر تخلفات ساکن مانند پارک دوبله، پارک در محل توقف ممنوع و... در افزایش ترافیک معابر، از امروز طرح تشدید برخورد با این تخلفات اجرا می‌شود و عوامل پلیس راهنمایی و رانندگی در رابطه با متخلفین اعمال قانون خواهند نمود. به شهروندان توصیه می‌شود خودروی خود را خصوصاً در معابر کم‌عرض رها نکنند، زیرا باعث افزایش حجم ترافیک می‌شود. لازم است شهروندان محترم از پارکینگ‌های مجاز سطح شهر استفاده کنند .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟