صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فوت یک زائر ایرانی در مکه مکرمه

کد خبر: ۸۲۱۶۶۱
| |
5295 بازدید

یکی از زائران ایرانی خانه خدا شب گذشته در مکه مکرمه به دلیل ایست قبلی دار فانی را وداع گفت.

به گزارش خبرگزاری فارس، خدمات‌رسانی تیم پزشکی ایران در مکه و مدینه با تجهیزات و داروهایی که از کشورمان به عربستان منتقل کرده‌اند، در حال انجام است.

در بسیاری از هتل‌های مکه مکرمه در آستانه حج ابراهیمی خدمات پزشکی ارائه می‌شود و پزشکان هلال‌احمر در آنجا مستقر هستند. همچنین امسال با توافق‌های انجام‌شده با عربستان، امکان استفاده از برخی بیمارستان‌های سعودی برای زائران ایرانی فراهم شده است و زائران می‌توانند با هماهنگی تیم پزشکی کشورمان به این بیمارستان‌ها مراجعه کنند.

شب گذشته یکی از زائران ایرانی خانه خدا از برادران اهل تسنن به دلیل ایست قبلی در مکه مکرمه دار فانی را وداع گفت. به گفته روستا رئیس بیمارستان مرکز پزشکی جمعیت هلال احمر در مکه مکرمه، «رحیم حشمتی» از کاروان ۱۲۱۶۴ استان آذربایجان غربی دارای ۶۵ سال سن بود که در هتل النخله مکه دچار ایست قلبی شد و پس از احیا، در مسیر بیمارستان فوت کرد.

به گزارش فارس، امسال ۸۵ هزار و ۲۰۰ نفر از کشورمان به حج تمتع مشرف می‌شوند که تاکنون حدود ۲۸ هزار نفر عازم سرزمین وحی شده‌اند. میانگین سنی زائران خانه خدا در سال جاری ۵۶ سال است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟