عملیات نیروهای عراقی در مرز با سوریه

کد خبر: ۸۲۱۵۹۹
| |
2240 بازدید

نیروهای عراق عملیات نظامی را در صحرای الانبار در مرز با سوریه آغاز کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای الحیاة، حشد شعبی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: عملیات گسترده‌ای را در صحرای غربی الانبار در مرزهای عراق و سوریه آغاز کرده است که این عملیات شامل پاکسازی ۳۰ کیلومتر در داخل این صحرا است.

در این بیانیه آمده است: عملیات پاکسازی ادامه دارد و اهداف خود را برای پاکسازی تمامی این منطقه با دقت دنبال خواهد کرد.

از سوی دیگر، یحیی رسول، سخنگوی مرکز رسانه جنگ در عراق از بازداشت چند تن از افراد مسلحی که می‌خواستند از سوریه به خاک عراق نفوذ کنند،‌ خبر داد.

وی گفت: نیروهای امنیتی یک تونل و تجهیزاتی را در جریان پاکسازی روستاهای شرق و جنوب تلعفر کشف کردند. در استان نینوا نیز فرماندهی عملیات عراق از پاکسازی مناطق واقع در اطراف رود زاب تا رود دجله خبر داد.

نجم الجبوری، فرمانده عملیات استان نینوا اعلام کرد که عملیات پاکسازی با حمایت پهپادها و جنگنده‌های ائتلاف آمریکا انجام شد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی