صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اتحادیه اروپا تحریم‌های روسیه را بیشتر کرد

اتحادیه اروپا شش شرکت دیگر روسیه را به دلیل فعالیت در شبه جزیره کریمه به فهرست شرکت‌های تحریم شده روسیه اضافه کرد.
کد خبر: ۸۲۱۴۰۳
| |
3525 بازدید

اتحادیه اروپا شش شرکت دیگر روسیه را به دلیل فعالیت در شبه جزیره کریمه به فهرست شرکت‌های تحریم شده روسیه اضافه کرد.

به گزارش فارس به نقل از راشاتودی، اتحادیه اروپا اعلام کرد، به دلیل حضور شش شرکت روس در شبه‌جزیره کریمه و ساخت پل در این منطقه، این شش شرکت را مورد تحریم قرار داده است. نام این شش شرکت در آخرین شماره نشریه رسمی اتحادیه اروپا آورده شده است.

اتحادیه اروپا در این تحریم‌ها دارایی‌های این شرکت‌ها را در اروپا مسدود کرده و اشخاص حقیقی و شرکت‌های حقوقی اروپایی را از همکاری با آنها منع خواهد کرد.

بر اساس لیست جدید منتشر شده توسط اتحادیه اروپا هم اکنون 44 شرکت و سازمان روس توسط اتحادیه اروپا تحریم شده‌اند.

اوایل ماه جاری شورای اتحادیه اروپا تحریم‌های علیه روسیه را تا 31 ژانویه 2019 تمدید کرد.

اتحادیه اروپا همچنین 155 شخص حقیقی در روسیه را نیز مورد تحریم ویزا و مسدود کردن دارایی قرار داده است، اتحادیه اروپا به دنبال اقدام روسیه در جدا کردن شبه‌جزیره کریمه از اوکراین و الحاق آن به قلمرو روسیه در نتیجه برگزاری یک رفراندوم روسیه را مورد تحریم قرار داد.

اتحادیه اروپا و آمریکا اعلام کردند نتایج این همه‌پرسی را به رسمیت نمی‌شناسند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟