صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کمالوندی: تولید آب سنگین در حال انجام است

کد خبر: ۸۱۹۸۵۶
| |
3259 بازدید

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: تولید آب سنگین با ظرفیت قبلی در حال انجام است.

به گزارش ایسنا، بهروز کمالوندی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه رونمایی از یک فناوری کوانتومی در مرکز ملی لیزر ایران در هشتگرد ادامه داد: دولت جدید آمریکا تمام تلاش خود را برای جلوگیری از خرید آب سنگین ایران انجام داد و بعد از خروجش از برجام نیز موانع زیادی ایجاد کرد. با این حال، ایران ارتباطات خودش را دارد و به کشورهای مختلف همین حالا آب سنگین صادر می کند.

وی گفت: اینکه بتوانیم در حجم وسیع صادرات آب سنگین داشته باشیم عملی نشد اما با شرکت های کوچک در حال رایزنی و همکاری هستیم.

کمالوندی ادامه داد: ما همچنین در حال کار بر روی محصولات جانبی آب سنگین هستیم که به عنوان دارو مورد استفاده هستند و تا کنون سازمان انرژی اتمی و مراکز تحقیقاتی اقدامات قابل توجهی در این زمینه انجام داده اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟