صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بایرن: فروش500هزارپیراهن رونالدو امکان ندارد

کد خبر: ۸۱۹۰۳۴
| |
2197 بازدید

یورگ واکر، مدیر استراتژی بایرن مونیخ خبرهای مربوط به اینکه یوونتوس در همان روز اول 500هزار پیراهن رونالدو را به فروش رسانده را نادرست و اغراق‌شده دانست.

به گزارش تابناک ورزشی، یورگ واکر در گفتگو با روزنامه‌ بیلد آلمان می‌گوید شکی نیست که هواداران یوونتوس به شدت هیجان‌زده شده بودند ولی این رقم بدون تردید نادرست است. این رقم به نظر من هیچ محلی از اعراب ندارد. از 500هزار یک صفر را کم کنید تا به رقم واقعی برسید.

یورگ واکر می‌گوید بایرن به یوونتوس حسادت نمی‌کند. او در گفتگو با بیلد گفت:" ما از آنچه داریم راضی هستیم. چه از برند بایرن مونیخ و چه از بازیکنان که در حال حاضر در باشگاه عضویت دارند. بازیکنان ما سفرای برند بایرن هستند ولی همه‌ی آنها بالاخره از اینجا خواهند رفت ولی باشگاه پابرجا خواهد ماند". اما به گفته‌ی آقای واکر، رابطه‌ی بایرن با باستین شواین‌اشتایگر رابطه‌ای خاص و ویژه است. او در گفتگو با بیلد گفت:" شواین‌اشتایگر به عنوان بازیکن سابق بایرن که سابقه‌ی قهرمانی دنیا را دارد، برای ما در شیکاگو به صورت اتوماتیک نقش یک سفیر را بازی خواهد کرد".

رئیس واحد استراتژی بایرن به بیلد گفت:" شک ندارم شواین‌اشتایگر بعد از به پایان رسیدن دوران فوتبالی‌اش به اینجا برخواهد گشت تا الگوی جوانان باواریایی باشد. تقدیر او این است". آقای واکر حضور خامس رودریگز را هم از بخت خوب بایرن می‌داند و می‌گوید:" بله، داشتن خامس رودریگز از شانس خوب ما است. او برای برند بایرن، یک سفیر رویایی است". خامس بعد از رونالدو، نیمار و مسی با داشتن 80میلیون دنبال‌‌کننده در شبکه‌های اجتماعی، چهارمین فوتبالیست محبوب دنیا به حساب می‌آید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟