میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پست محسن رضایی درباره حمله به هواپیمای ایرانی

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت سالروز حمله ددمنشانه آمریکا به هواپیمای مسافربری کشورمان پستی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
کد خبر: ۸۱۳۵۶۴
| |
9677 بازدید

محسن رضایی دبیر و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام یاد و خاطره شهدای هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی که در سال67 توسط ناوگان آمریکای جنایتکار به شهادت رسیدند را گرامی داشت.

محسن رضایی نوشت:

۱۲تیر ۶۷، در حمله فاجعه بار ناو جنگی آمریکا به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران، ۲۴۸ ایرانی، ۴۲ تبعه هند و پاکستان و امارات عربی متحده و یوگسلاوی، شامل ۱۵۶ مرد و ۵۳ زن، ۵۷ کودک ۲ تا ۱۲ ساله، ۸ کودک زیر ۲ سال و ۱۶ خدمه هواپیما جان خود را از دست دادند.

سال‌ها بعد ناخدا راجرز، فرمانده ناو وینسنس از رئیس جمهور آمریکا نشان افتخار گرفت.

جنگ به ملت ایران نشان داد که اگر قدرت نداشته باشیم، نه در آسمان و نه در زمین امنیت نخواهیم داشت. قدرت نیز بدون اقتصاد قوی و مردان شهادت‌طلب بدست نمی‌آید.

پست محسن رضایی درباره حمله به هواپیمای ایرانی

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت