جنگ روانی اولین هدف اعمال نخستین دور تحریمها علیه ایران
ولیالله نانواکناری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانهملت، در خصوص اعمال نخستین دور تحریم های آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران طی ماه آتی، گفت: باید یادآور شد زمانی کشورمان از سوی سازمان ملل متحد، ایالات متحده و سایر کشورها مورد تحریم های ظالمانه قرار گرفته بود اما اکنون وضعیت متفاوت است از این رو تاثیر تحریم های غرب نمی تواند چشمگیر باشد.
نماینده مردم فریدونکنار و بابلسر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه پیش از برجام بسیاری از کشورها در بیان و عمل همراه با آمریکایی ها بودند، تصریح کرد: این مهم در حالیست که آمریکایی ها اکنون با اوضاع پیچیده تری مواجه هستند زیرا با ترک یکجانبه توافقنامه، در معرض سرزنش قرار گرفتند و همین امر موجب شده تا اروپایی ها علیه این کشور موضع گیری کنند.
وی ادامه داد: در این بین ترامپ و همپیمانانش زمانی از اعمال نخستین دور تحریم ها حرف می زنند که کشورهایی مانند چین، روسیه و اتحادیه اروپا در کنار ایران هستند از این رو اهداف پیش بینی شده آمریکا محقق نخواهد شد.
این نماینده مردم در مجلس دهم اظهار کرد: همچنین نمی توان از بعد جنگ روانی اعمال تحریم طی ماه آینده نیز غافل شد؛ در واقع آمریکایی ها با بیان اینکه کشورهای زیادی آنها را در این اقدام همراهی می کنند، صرفا غلو کرده و می خواهند دیدگاه سرمایه داران را به ایران منفی کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اینکه امروزه خانه ملت و دولت بیش از گذشته با یکدیگر متحد بوده و جلسات مستمری را برای مقابله با تحریم های ایالات متحده برگزار می کنند، خاطر نشان کرد: بر این اساس باید اذعان کرد که با همدلی و همزبانی بین مردم و مسئولان و گروه های سیاسی و دولت به راحتی می توان مقابل تحریم های ظالمانه ایستادگی کرد.


