صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حال مارادونا به هم خورد و به اورژانس رفت

کد خبر: ۸۱۱۷۵۶
| |
4329 بازدید
|
۲

تیم ملی فوتبال آرژانتین هرچند به مرحله حذفی جام جهانی روسیه صعود کرد اما باعث شد حال اسطوره آلبی‌سلسته به هم خورد.

به گزارش تابناک ورزشی، شب گذشته آرژانتینی‌ها لحظات کابوس‌واری را در بازی تیم خود برابر نیجریه تجربه کردند.راه‌راه‌پوشان تا دقایقی قبل از بازی، حذف از جام جهانی را کاملا حس کردند تا اینکه با روخو، موفق شدند تیم ارزشمند نیجریه را 2 بر یک شکست داده و عاقبت راهی دور بعد شوند.

در این اوضاع و احوال دیگو مارادونا، بازیکن و مربی پیشین آلبی‌سلسته که در ورزشگاه حضور داشت، استرس بسیار زیادی را تحمل کرد.منابع خبری گزارش کردند فشار روانی بسیار زیاد بازی، باعث شد تا بعد از حالش به هم خورده و حتی کار به ورود پرسنل اورژانس حاضر در ورزشگاه برای رسیدگی به وضعیت جسمانی کشیده شود.تحت تدابیر اقدامات این عده، حال مارادونا بعد از حدود یک ساعت به وضعیت عادی بازگشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
حمیدخان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۶
حال ما هم از دیدن این جانور معتاد عیاش به هم خورد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۶
تا یک من ماری جوانا نزنه ازرو تختش نمی تونه پایین بیاد>!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار