صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
اردوغان:

ترکیه به آزادسازی اراضی سوریه ادامه می‌دهد

کد خبر: ۸۱۱۰۷۴
| |
3570 بازدید
ترکیه به آزادسازی اراضی سوریه ادامه می‌دهد

رجب طیب اردوغان، پس از پیروزی حزب حاکم عدالت و توسعه در انتخابات یکشنبه، گفت که ترکیه تا فراهم شدن امکان بازگشت آوارگان به سوریه، به 'آزاد سازی اراضی این کشور' ادامه خواهد داد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، رئیس جمهوری ترکیه دوشنبه در جمع هوادارنش در آنکارا افزود، آنکارا با قاطعیت بیشتری علیه سازمان های تروریستی اقدام خواهد کرد.

انتخابات ریاست جمهوری ترکیه با حضور 6 نامزد و مجلس با شرکت 8 حزب در سوم تیر و با مشارکت حدود 90 درصدی مردم این کشور برگزار شد.

اردوغان افزود، نتایج غیر رسمی انتخابات مشخص شده و بر اساس آرای به دست آمده، مردم ترکیه مسئولیت ریاست جمهوری و قوه مجریه را به من واگذار کرده اند.

وی با اشاره به مشارکت حدود 90 درصدی مردم ترکیه در انتخابات، افزود، مردم با این مشارکت به تمام دنیا درس دمکراسی دادند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات