پاسخ به خبرسازی‌ها درباره خروج ایران از سوریه

کد خبر: ۸۰۵۲۴۶
| |
3926 بازدید
|
۱

سردار سید مسعود جزایری مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به خبرسازی برخی رسانه‌ها درباره احتمال خروج ایران از سوریه گفت: ایران و سوریه دارای روابط عمیقی هستند که تحت تاثیر اقدامات تبلیغاتی هیچ‌کس قرار نمی‌گیرد.

به گزارش تسنیم وی افزود: بزرگترین وحشت رژیم صهیونیستی هم‌مرزشدن با رزمندگان اسلام است و اکنون که این امر تحقق پیدا کرده لذا آمریکا و اسرائیل غاصب خود را به هر دری می‌زنند تا این موقعیت تغییر کند ولی باید بدانند که این موقعیت تغییر نخواهد کرد.

مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: مستشاران ایرانی برخلاف نظامیان آمریکایی و مرتجعین منطقه با درخواست دولت و مردم سوریه در این کشور حضور پیدا کرده‌اند؛ ما در انتظار روزهایی هستیم که سوریه و سایر کشورهای منطقه دورانی بدون نیروهای بیگانه مزاحم و دردسرساز را به خود ببینند.

سردار جزایری با بیان اینکه رژیم صهیونیستی آینده روشنی برای خود نمی‌بیند و آمریکا هم چاره‌ای جز ترک منطقه ندارد، تاکید کرد: روابط ایران و سوریه روابطی دیرینه و استراتژیک است و هر نوع توافقی صرفاً میان دولت ایران و دولت سوریه صورت خواهد گرفت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States
|
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۳
بیش از همه باید مراقب خیانت های روس ها باشیم،روس ها در خیانت به همپیمانان خود تقربا در جهان بی نظیرند
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت