ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اتفاق‌نظر۱۷۱ نماینده برای حمایت از ریاست مجدد لاریجانی

سخنگوی فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی از نشست مشترک سه فراکسیون سیاسی مجلس خبر داد که تاکنون۱۷۱ نماینده در حمایت از علی لاریجانی به اتفاق نظر رسیده‌اند.
کد خبر: ۸۰۳۹۶۷
| |
4219 بازدید

مهرداد لاهوتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: عقلای سه فراکسیون سیاسی مجلس در نشستی که اکنون در حال برگزاری است مشغول بحث و بررسی بر سر احتمال ائتلاف بر سر هیات ریسه مجلس هستند.

وی افزود: تاکنون ۱۷۱ نماینده در این نشست حضور پیدا کرده‌اند که همگی بر ریاست آقای لاریجانی در سال سوم مجلس اتفاق نظر دارند گفتنی است که فراکسیون مستقلین پیش از این حمایت خود را از لاریجانی اعلام کرده است این در حالی است که فراکسیون امید، محمدرضا عارف و فراکسیون ولایی حمیدرضا حاجی بابایی را به عنوان کاندیداهای ریاست انتخاب کرده بودند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار