صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سوژه

چرا فدراسیون بیشتر از شش ماه کی‌روش را نمی خواهد؟

موضع فدراسیون با توجه به دستمزد بالای کارلوس کی‌روش و خصوصا دستیاران او در خصوص این پیشنهاد این است که تیم ملی بعد از جام ملت‌ها علنا دیدار خاصی را پیش رو ندارد و به همین منظور نمی‌خواهد بودجه اندکش را هدر دهد.
کد خبر: ۸۰۲۷۳۳
| |
4801 بازدید
|
۲

سرمربی پرتغالی که از جدایی قطعی اش در پایان جام جهانی سخن گفته است، دلیل این تصمیم و قطع همکاری بعد از هفت سال را پیشنهاد شش ماهه فدراسیون ایران برای بعد از جام جهانی 2018 عنوان کرده که تا پایان جام ملت‌ها در زمستان امسال خواهد بود.

به گزارش تابناک ورزشی، دلیل اینکه فدراسیون ایران به کی‌روش که طبق آمار هفتمین مربی گرانقیمت حاضر در جام جهانی محسوب می‌شود را تنها می‌توان به تعطیلی فوتبال ملی بعد از جام ملت‌ها مربوط دانست. طبق برنامه فیفا بعد از جام ملت‌های آسیا هیچ دیدار تدارکاتی و رسمی و البته تورنمنتی برای ایران در سال 2020 وجود ندارد و این به معنای تعطیلی یک ساله تیم ایران در مدت یکساله خواهد بود.

اکنون فدراسیون فوتبال ایران به درستی قصد دارد برای صرفه جویی در هزینه ها، بعد از جام جهانی روسیه و با توجه به نزدیکی آن با رقابت‌های جام ملت‌‎های آسیا قراردادی کوتاه مدت و کاربردی را پیش روی کارلوس کی‌روش قرار دهد. موضع صحیح و منطقی فدراسیون با توجه به دستمزد بالای کارلوس کی‌روش و خصوصا دستیاران او در خصوص این پیشنهاد این است که تیم ملی بعد از جام ملت‌ها علنا دیدار خاصی را پیش رو ندارد و به همین منظور نمی‌خواهد بودجه اندکش را هدر دهد. موضوعی که با واکنش منفی کارلوس کی‌روش همراه شده است و آن را نپذیرفته است.

چرا فدراسیون بیشتر از شش ماه کی‌روش را نمی خواهد؟

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
France
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
مگه راننده آژانسه که هر وقت باهاش کازگر داشتین زنگ بزنین بیاد دنبالتون،کدوم مربی حسابی این نوع قرار دادو قبول میکنه؟
همین مربی های وطنی زیر بار همچین قراردادی میرن؟
نی نی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
بزک نمیر بهار میاد کمبزه با خیار میاد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟