وزیر خارجه آلمان:

توافق اروپا و آمریکا درباره برجام بسیار بعید است

وزیر خارجه آلمان بعد از دیدار با مایک پمپئو همتای آمریکایی خود در واشنگتن گفت: اروپا و آمریکا از دستیابی به یک سازش بر سر موضع آمریکا در قبال توافق هسته ای ایران بسیار دور هستند.
کد خبر: ۸۰۲۳۴۸
| |
3829 بازدید

وزیر خارجه آلمان گفت: اروپا و آمریکا از دستیابی به سازش در قبال توافق هسته‌ای ایران بسیار فاصله دارند.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز هایکو ماس وزیر خارجه آلمان بعد از دیدار با مایک پمپئو همتای آمریکایی خود در واشنگتن گفت: اروپا و آمریکا از دستیابی به یک سازش بر سر موضع آمریکا در قبال توافق هسته ای ایران بسیار دور هستند.

وی گفت: هیچ اطلاعات جدیدی در این دیدار حاصل نشد.

ماس افزود پیشنهاد کرده است که نشستی چهارجانبه با حضور آلمان، انگلیس، فرانسه و آمریکا برای یافتن راهی به سمت جلو برگزار شود.

وی گفت: به نظرم از یک سازش بسیار دور هستیم.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار
وب گردی