میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مخالفت ترزا می با برگزاری مجدد همه پرسی اسکاتلند

نخست وزیر انگلیس با اظهارات «نیکلا استرجن» در خصوص برگزاری همه پرسی مجدد استقلال اسکاتلند مخالفت کرد.
کد خبر: ۸۰۱۳۵۴
| |
2613 بازدید

نخست وزیر انگلیس با اظهارات «نیکلا استرجن» در خصوص برگزاری همه پرسی مجدد استقلال اسکاتلند مخالفت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «ترزا می» نخست وزیر انگلیس معتقد است که اکنون زمان مناسبی برای مطرح شدن بحث همه پرسی اسکاتلند نیست.

سخنگوی نخست وزیر انگلیس با تائید این مطلب گفت: اکنون زمان آن نیست که همه پرسی دیگری در خصوص استقلال داشته باشیم. هیچ کس اشتیاقی برای این کار ندارد.

این اظهارات در واکنش به گفته های نیکلا استرجن وزیر اول اسکاتلند است که روز گذشته از احتمال برگزاری مجدد همه پرسی اسکاتلند سخن گفته بود.

وزیر اول اسکاتلند دیروز یکشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «آی‌تی‌وی» اعلام کرد: پس از نهائی شدن توافق خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) استقلال این منطقه را مورد بررسی مجدد قرار خواهد داد.

وزیر اول اسکاتلند در این مصاحبه گفت: پس از مشخص شدن سرنوشت برگزیت و نیز تعیین تکلیف روابط آینده میان اسکاتلند و انگلیس در پاییز سال جاری میلادی موضوع زمان برگزاری همه پرسی مجدد استقلال را مورد بررسی قرار می دهیم.

نیکلا استرجن ادامه داد: نمی توانیم مانع از برگزیت ثانویه شویم.

اکثریت رای‌دهندگان در کل بریتانیا در همه‌پرسی ۲۳ ژوئن سال گذشته به خروج این کشور از اتحادیه اروپا رای دادند ولی در ناحیه اسکاتلند ۶۲ درصد آرا مخالف و ۳۲ درصد از آرا موافق خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بود.

در همه‌پرسی استقلال اسکاتلند در سال ۲۰۱۴ حدود ۵۵ درصد به باقی ماندن در چارچوب بریتانیا و ۴۵ درصد به استقلال رای دادند. ولی نیکلا استرجن گفت تصمیم بریتانیا برای خروج از اتحادیه اروپا «وضعیت را اساسا تغییر داده است».

او افزود در ماه‌های اخیر تلاش کرده که با دولت انگلیس به نخست‌وزیری ترزا می به توافق برسد ولی با «سد غیرقابل عبور سختگیری‌های سیاسی» روبرو شده است.

وزیر اول اسکاتلند خواستار توافقی بود که بر اساس آن حتی در صورت خروج انگلیس، ناحیه اسکاتلند کماکان بتواند در بازار مشترک و اتحادیه گمرگی اروپا باقی بماند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت