سرمریی الجزیره:سوپرمن یعنی رونالدو و مسی نه سیدجلال!

کد خبر: ۷۹۹۲۴۲
| |
6887 بازدید
|
۱

هنک تن کاته سرمربی تیم الجزیره گفت: خیلی خوب دفاع کردیم و نمی‌خواستیم اینگونه ببازیم.

به گزارش تابناک ورزشی، سرمربی تیم الجزیره پس از شکست برابر پرسپولیس گفت: ۸۹ دقیقه به هدف خود نزدیک بودیم اما موفق نشدیم. فکر می‌کنم خیلی خوب، منظم و مرتب دفاع کردیم. بعد از گل خوردن تاکتیک عوض کردیم و مهاجم اضافه کردیم. به بازیکنانم افتخار می‌کنم اما بخاطر کم تجربگی در بازی‌های بین‌المللی باختیم.

تن کاته گفت: سخت است در این جو و با چنین بازیکنان جوانی بازی کرد. بازیکنانم خوب بازی کردند اما پرسپولیس هم استحقاق صعود را داشت.سرمربی الجزیره درباره تاکتیک اتخاذ شده‌اش برای این بازی گفت: ما خیلی نزدیک به پیروزی بودیم. در کنفرانس قبلی گفتم که گل می‌زنیم. در دقایق پایانی بیرانوند یک سیو فوق‌العاده داشت که می‌توانست گل دوم ما باشد.

او درباره سوپرمن بودن سیدجلال حسینی گفت: گل خوبی زد اما زود است که به او بگوییم سوپرمن. با این یک اتفاق نمی‌توان او را سوپرمن نامید اما بازیکنان کمی سوپرمن هستند همانند مسی و رونالدو.تن‌کاته درباره اتلاف وقت بازیکنانش گفت: در بازی اول بازیکنان شما ۲۵ بار زمین خوردند و پنالتی که بابت هیچی گرفته شد. پس از این سوال‌ها نپرسید. وی درباره میزبانی ایران نیز گفت: خیلی خوب بود و به گرمی از ما استقبال شد. در هتل خوبی اقامت داشتیم و رفتار با ما دوستانه بود و مهمان نوازان خوبی بودند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۱:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۵
بازداشت شدند؟ به چه جرمی؟ رفتن به ورزشگاه به قصد تماشای فوتبال هم شد جرم؟ زندگی سالم مردود زندگی ناسالم پر رونق.
وب گردی