آمریکا یک عضو مزاحم از شروع برجام بود

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: باید ببینیم در گفت‌وگوهایی که با 5 عضو برجام داریم، چگونه می‌توانند خواسته‌های جمهوری اسلامی و مردم ما را تامین کنند.
کد خبر: ۷۹۷۵۶۹
| |
6603 بازدید

آمریکا یک عضو مزاحم از شروع برجام بود

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: باید ببینیم در گفت‌وگوهایی که با 5 عضو برجام داریم، چگونه می‌توانند خواسته‌های جمهوری اسلامی و مردم ما را تامین کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه درباره خروج آمریکا از برجام اظهار کرد: همانگونه که شب گذشته شاهد صحبت‌های قاطع فدریکا موگرینی نماینده عالی اتحادیه اروپا در سیاست خارجی مبنی بر مواضع اتحادیه اروپا در مورد برجام بودیم، این اتحادیه با این رفتار و سیاست زور مدارانه آمریکا که می‌خواهد خودش را به صورت یکجانبه تحمیل کند مخالفت کردند؛ آنها علاقه دارند بر‌جام بدون آمریکا ادامه داشته باشد.

وی افزود: البته ما باید ببینیم برجام پس از آمریکا برای کشور ما چه سودمندی‌هایی دارد و چگونه می‌تواند منافع مطرح شده ما در برجام را به ثمر برساند. باید دید اروپا و دیگر کشورها تا چه حد می‌توانند خواسته‌های ما را برآورده کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: بر اساس دستورات ریاست جمهوری به وزیر امور خارجه، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ما طی هفته‌های آینده در این خصوص با اتحادیه اروپا جلساتی خواهیم داشت و مسائل اقتصادی را بررسی کرده و بعد از آن تصمیم خواهیم گرفت که چه رفتار و سیاستی را برای برجام بعد از آمریکا دنبال کنیم.

قاسمی افزود: رئیس جمهور آمریکا یک عضو مزاحم از شروع برجام بود که فقط کار‌شکنی ‌می‌کرد و مخالفت‌های بسیاری داشت و سرانجام هم از توافق خارج شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: به هر حال 5 کشور دیگر در برجام حضور دارند، ما باید ببینیم در گفت‌وگوهایی که با این 5 عضو برجام داریم، چگونه می‌توانند خواسته‌های جمهوری اسلامی ایران و مردم ما را تامین کنند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در صورتی که اروپا نتواند خواسته‌های جمهوری اسلامی ایران را تامین کنند ما باید تصمیم دیگری را اتخاذ کنیم.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت