عملیات نفوذ داعش از مرزهای سوریه به عراق ناکام ماند

نیروهای حشد شعبی عملیات نفوذ نیروهای گروه تروریستی داعش از گذرگاه مرزی "تل صفوک" میان سوریه و عراق را ناکام گذاشتند.
کد خبر: ۷۹۶۴۲۱
| |
1614 بازدید

نیروهای حشد شعبی عملیات نفوذ نیروهای گروه تروریستی داعش از گذرگاه مرزی "تل صفوک" میان سوریه و عراق را ناکام گذاشتند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سومریه نیوز، حشد شعبی در بیانیه‌ای اعلام کرد، نیروهای امنیتی عملیات نفوذ نیروهای داعش از گذرگاه مرزی "تل صفوک" را خنثی کردند.

در این بیانیه آمده است، نیروهای داعش تلاش داشتند از بدی آب و هوا و بارش باران در منطقه برای نفوذ خود سوء‌استفاده کنند.

همچنین نیروهای تیپ ۵۲ حشد شعبی توانستند روز شنبه نیروهای وابسته به داعش را در کمین‌گاه خود نزدیکی شهرستان طوزخورماتو از بین ببرند.

رسانه حشد شعبی اعلام کرد، نیروهای تیپ ۵۲ براساس اطلاعات سازمان اطلاعات مبنی بر اینکه نیروهای داعش با موتورسیکلت از پل نزدیک طوز می‌گذرند، به آنها تیراندازی کرده و خسارت‌هایی را به صفوف نیروهای این گروه تروریستی وارد کردند و به دنبال این عملیات تعدادی از آنها هم به سمت نامعلومی متواری شدند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی