صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طارمی دست‌بردارنیست/نیم‌میلیاردحق پرسپولیس روی‌هوا

کد خبر: ۷۹۲۱۹۲
| |
5867 بازدید

مهاجم سابق پرسپولیس هنوز نتوانسته ۱۰۰هزار دلاری که تعهد داده بود بعد از انتقالش بدهد، را به حساب این باشگاه واریز کند.

به گزارش تابناک ورزشی، در حالی که پس از انتقال مهدی طارمی به الغرافه قطر قرار بود این بازیکن ۱۰۰ هزار دلار جدا از مبلغ پرداختی باشگاه قطری به حساب باشگاه پرسپولیس واریز کند اما او تاکنون این‌کار را انجام نداده است.البته مسئول مالی باشگاه پرسپولیس طی چند روز گذشته در تماس با وکیل این بازیکن اعلام کرده طارمی ۱۰ روز فرصت دارد تا مبلغ ۱۰۰ هزار دلار تعهد خود را به حساب باشگاه پرسپولیس واریز کند.

با وجود اینکه از این انتقال ماه‌ها می‌گذرد هنوز مشخص نیست که چرا مهاجم پیشین سرخ‌ها، به تعهدات مالی خود در قبال باشگاه پرسپولیس عمل نکرده است. باید دید آیا صبر مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از پایان این مهلت ۱۰ روزه به پایان می‌رسد و برای دریافت این پول اقدام قانونی خواهند کرد یا فعلا مماشات در دستور کار پرسپولیسی‌ها قرار خواهد گرفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟