صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دیدار ولایتی و بشار اسد در دمشق

کد خبر: ۷۸۹۶۸۰
| |
4911 بازدید
|
۱

مشاور بین‌الملل مقام معظّم رهبری در دیدار رئیس‌جمهور سوریه گفت: ۷ سال است که جنگ تمام عیاری علیه ملت و دولت سوریه به هدایت مستقیم آمریکایی شروع شده است. نه سوریه امروز ضعیف تر از ۷ سال پیش است و نه آمریکا قوی تر از ۷ سال پیش.

به گزارش فارس علی اکبر ولایتی مشاور بین‌الملل مقام معظم رهبری پیش از ظهر امروز پنج شنبه ضمن دیدار با بشار اسد رئیس جمهور سوریه در دمشق در خصوص آخرین تحولات منطقه ای، روابط دو جانبه و تهدیدات اخیر آمریکا به بحث و تبادل نظر پرداخت.

علی اکبر ولایتی در این دیدار گفت: 7 سال است که جنگ تمام عیاری با مشارکت ده ها کشور علیه ملت و دولت سوریه به هدایت مستقیم آمریکایی شروع شده است. نه سوریه امروز ضعیف تر از 7 سال پیش است و نه آمریکا قوی تر از 7 سال پیش.

مشاور بین الملل مقام معظم رهبری با بیان اینکه امروز ملت، دولت و ارتش سوریه جنگ دیده و آماده تر از گذشته است تأکید کرد: مواضع ترامپ در بدو انتخابش موجب استعجاب دیگران بود الان موجب استهزاء دیگران است.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۳
هنوز هم مشخص نیست دکتر ولایتی چندتا مسوولیت داره
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان